Veri gizliliği alanında çalışan Mine, 30 milyon dolar yatırım aldı

Gal Golan, Gal Ringel ve Kobi Nissan tarafından 2019 yılında faaliyete geçen Mine, veri gizliliği ve yönetişimi konusunda çalışan bir teknoloji şirketi olarak tanımlanıyor.
Veri gizliliği alanında çalışan Mine, 30 milyon dolar yatırım aldı

Veri gizliliği alanında çalışan Mine, 30 milyon dolar yatırım aldı. 30 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Battery Ventures öncülüğünde gerçekleşti. ABD merkezli şirketin yatırım turuna PayPal Ventures, Nationwide Ventures, Saban Ventures, Gradient Ventures, MassMutual Ventures ve Headline Ventures katıldı. Şirket, yeni yatırımı iş süreçlerini geliştirmek için kullanacağını açıkladı.

Gal Golan, Gal Ringel ve Kobi Nissan tarafından 2019 yılında faaliyete geçen şirket, veri gizliliği ve yönetişimi konusunda çalışan bir teknoloji şirketi olarak tanımlanıyor. Mine, veri gizliliği alanında şirketlere yardımcı olmak için çeşitli araçlar ve çözümler geliştiriyor. Özellikle, şirketlerin verilerini kontrol etmelerini, düzenleyici uyumluluk süreçlerini basitleştirmelerini ve veri gizliliği yönetimini daha etkili bir hale getirmelerini amaçlıyor.

Şirket, müşterilerine otomatik veri haritalama ve gizlilik platformu olan MineOS adlı bir platform sunuyor. Bu platform, şirketlere veri envanteri keşfi ve sınıflandırmasında yardımcı oluyor. Ayrıca yapılandırılmış ve yapılandırılmamış tüm veri türlerini bulutta veya yerinde keşfetmek için kullanılıyor.

Yapay zeka algoritmaları ve kodlama gerektirmeyen bir deneyimle, şirketlerin veri varlıklarını tanımlamasına yardımcı oluyor ve veri yönetimi süreçlerinde doğru kaynağı oluşturuyor.

Mine ayrıca, veri yönetimi alanında özellikle yapay zeka kullanımının artmasıyla ortaya çıkan yeni yönetişim ve risk değerlendirme zorluklarına yönelik çözümler geliştirme konusunda da çalışıyor. Bu sayede, şirketlerin bu değişen ortamlara uyum sağlamasına yardımcı oluyor.

Mine 2 binden fazla kurumsal müşteriye hizmet veriyor. Bu şirketler arasında Reddit, Fédération Internationale de Football Association yani FIFA, HelloFresh, Data.ai dikkat çekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.