Fintech girişimi Payroll Integrations, 20 milyon dolar yatırım aldı

Doug Sabella ve Andrew Hallengren tarafından 2016 yılında kurulan Payroll Integrations, işverenlerin çalışanların mali refahını desteklemelerine odaklanıyor.
Fintech girişimi Payroll Integrations, 20 milyon dolar yatırım aldı

Fintech girişimi Payroll Integrations, 20 milyon dolar yatırım aldı. A serisi yatırım turu, Arthur Ventures tarafından yönetildi. Yatırım turunun diğer katılımcıların kimler olduğu açıklanmadı. ABD merkezli şirket, yeni gelen yatırımı ürün yelpazesini genişletmek ve çeşitli platformlarla ilişkilerini güçlendirmek için kullanacak.

Doug Sabella ve Andrew Hallengren tarafından 2016 yılında kurulan Payroll Integrations, işverenlerin çalışanların mali refahını desteklemelerine odaklanıyor. Payroll Integration'ın 2020 yılının Ocak ayında 800 bin dolarlık tohum yatırım aldığını da hatırlatalım. 

Mali refah, genel olarak bireylerin veya bir topluluğun finansal durumu ve refahı anlamına geliyor. Gelir düzeyi, tasarruf alışkanlıkları, borç yönetimi, yatırımlar ve genel olarak finansal durumlarını iyileştirmeye yönelik çabaları kapsıyor. 

Şirket, işverenlerin ve çalışanların finansal durumlarını iyileştirmek için maaş bilgileri, fayda planları ve emeklilik hesaplarını birleştiriyor. Yani, çalışanların sadece maaşları değil, aynı zamanda sağlık harcamaları ve emeklilik gibi fayda planlarını da içeren geniş bir finansal resim oluşturuluyor.

Payroll Integrations, farklı finansal verileri bir araya getirerek işverenlere, çalışanların mali durumlarını daha iyi anlamaları ve yönetmeleri konusunda yardımcı olmayı hedefliyor. Bu sayede işverenler, daha kapsamlı fayda paketleri sunabilir ve çalışanların mali refahlarını artırabilir. Şirket, işverenlerle çalışanlar arasındaki finansal sağlığın geliştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Platform 4 binden fazla işletme tarafından 1 milyondan fazla çalışan için kullanılıyor. Maaş sağlayıcıları arasında ADP, Paychex, Quickbooks Online gibi isimler yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.