Oro Labs, Felicis liderliğinde 34 milyon dolar yatırım aldı

2020 yılında Lalitha Rajagopalan, Sudhir Bhojwani ve Yuan Tung tarafından kurulan Oro Labs, temelde satın alma süreçlerini ve tedarikçi ilişkilerini optimize etmeyi hedefleyen bir platform geliştiriyor.
Oro Labs, Felicis liderliğinde 34 milyon dolar yatırım aldı

Tedarik ve iş akışı yönetimi platformu Oro Labs, 34 milyon dolar yatırım aldı. 34 milyon dolarlık B serisi yatırım turu,  Aydın Şenkut'un yatırım şirketi Felicis'in liderliğinde gerçekleşti ABD merkezli şirketin yatırım turuna Norwest Venture Partners, B Capital ve XYZ Ventures Capital da katıldı. 

2020 yılında Lalitha Rajagopalan, Sudhir Bhojwani ve Yuan Tung tarafından kurulan şirketin toplam yatırım miktarı 60 milyon dolara yükseldi. Şirket, yeni gelen yatırımı var olan iş modelini ve platformunu geliştirerek uluslararası düzeyde büyümek, yeni pazarlara girmek ve hizmetlerini daha fazla kullanıcıya sunmak için kullanacağını açıkladı.

Oro Labs, temelde satın alma süreçlerini ve tedarikçi ilişkilerini optimize etmeyi hedefleyen bir platform geliştiriyor. İşletmelerin satın alma süreçlerini basitleştirerek ve iş akışlarını düzenleyen Oro Labs, daha hızlı ve etkili kararlar alınmasını sağlıyor.

Departmanlar arasında iş birliğini artırarak, çalışanların tedarikçilerle daha etkin ve kolay bir şekilde etkileşimde bulunmalarına yardım ediyor. Şirketin geliştirdiği teknoloji, daha etkin ve düzenli satın alma süreçleri ile maliyetleri azaltıyor. İyi yönetilen tedarikçi ilişkileri, rekabetçi fiyatlandırma ve verimli kaynak kullanımı sağlıyor.

Şirketlerin tedarikçi ilişkilerini daha iyi yönetmesine olanak tanıyan girişim, böylece uyum sağlama ve riskleri minimize etme konusunda yardımcı oluyor. Satın alma süreçlerini izleme ve değerlendirme, şirketlere daha iyi kararlar almak için veri sağlıyor.

Tedarik ve iş akışı yönetimi alanında birçok şirket bulunuyor. Coupa, SAP, Ariba, Oracle, NetSuite bu şirketler arasında sayılabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.