Uber Balon, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı için Kapadokya'dan havalanacak

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak Uber Balon, Kapadokya'da UNESCO Dünya Mirası Göreme Tarihî Millî Parkı'ndan havalanacak.
Uber Balon, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı için Kapadokya'dan havalanacak

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak Uber Balon, Kapadokya'da UNESCO Dünya Mirası Göreme Tarihî Millî Parkı'ndan havalanacak. Kullanıcılar Uber uygulaması üzerinden kolayca balon yolculuğunu planlayabilecek. 

Uber Balon sayesinde Kapadokya’da eşsiz bir yolculuğu uygulama üzerinden rezerve edebileceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlamak için 100 balon yolculuğu Uber’den hediye olacak. Uber Balon yolculuklarına tüm otel transferlerinin de dahil olacak. Kullanıcılar, kişi başı özel sabit ücret ile balon yolculuğunu rezerve edebilecek. Uber Balon, 23 Ekim’den, 19 Kasım’a kadar dört hafta boyunca kullanılabilecek.

Uber Balon nasıl kullanılıyor? 

Uber Balon rezervasyonu yapmak istiyorsanız, öncelikle uygulamayı açıp ana ekrandan 'Rezervasyon' simgesini seçmeniz gerekiyor. Ardından alınacak konum için konakladığınız otelin adresini girip gidilecek konum için Kapadokya yazın. Son olarak Uber Balon 'Reserve' seçeneği ile birlikte kalkış tarihinizi seçerek tüm adımları tamamlayın. 

Bu noktada kalkış saatinin otomatik olarak seçtiğiniz gün saat 06.00 olarak belirleneceğini ekleyelim. Tüm Uber Balon rezervasyonlarının, yolculuktan 12 saat öncesine kadar tamamlanması gerekmekte. 

Uber'in aktardığı bilgilere göre; eğer seçtiğiniz günde rezervasyon yapan ilk dört yolcudan biri olursanız, yolculuğunuzu ücretsiz olarak yapabileceksiniz. Ancak eğer bahsi geçen dört yolcudan biri olamazsanız, aynı gün için Uber’e özel indirimli bir ücretlendirmeyle yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yine de farklı bir güne rezervasyonunuzu yeniden organize edebileceğinizi de belirtmekte fayda var. 

Rezervasyonunuz uygulamada onaylandıktan sonra, Uber Balon sürücüsü teslim alınacağınız adresi onaylamak ve pasaport bilgilerinizi istemek için sizinle iletişime geçecek. Rezervasyonunuzun sabahında, doğrudan otelinizden alınarak Uber Balon kalkış noktasına götürüleceksiniz. Uber Balon yolculuğunuzun tamamlanmasının ardından otelinize geri götürüleceksiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.