Metinsel komutları müzik videolarına dönüştüren yapay zeka aracı: Neural Frames

Yapay zeka aracı Neural Frames, metisel komutları yapay zeka destekli görsellere sahip 4K müzik videolarına dönüştürüyor.
Metinsel komutları müzik videolarına dönüştüren yapay zeka aracı: Neural Frames

Yapay zeka aracı Neural Frames, metisel komutları yapay zeka destekli görsellere sahip 4K müzik videolarına dönüştürüyor. Ürün, tek bir platform üzerinden seslere tepki veren Audioreactive efektler, esnek formatlar, özelleştirilebilir yapay zeka modelleri ve kontroller sunuyor. Böylece sanatçılar, müzisyenler ve içerik üreticileri video içerik üretiminde bulunabiliyor.

Müziğinizi platforma yükledikten sonra, algoritmalar, parça sapları olarak tercüme edebileceğimiz Stemleri çıkarıyor. Bu sayede videonuzu trampet, tuşlar veya istediğiniz her şeye göre modüle edebiliyorsunuz. Spotify kanvası, sosyal medya klipleri ve uzun formatta video klipler oluşturabiliyorsunuz.

@webrazzi

Metisel komutları yapay zeka destekli görsellere sahip 4K müzik videolarına dönüştüren platform: Neural Frames #webrazzi #60saniye #replicate

♬ orijinal ses - Webrazzi

Neural Frames, 6 adede kadar standart model arasından seçim yapmanıza imkan tanıyor. Neural Frames’in ücretsiz sürümünde yalnızca OpenJourney modeli ile 6 saniyelik bir video üretebiliyorsunuz. Ancak üretilen videoya filigran ekleniyor.

Standart modellere ek olarak, kendi yapay zeka modellerinizi herhangi bir kişi, nesne veya stil üzerinde eğitebiliyorsunuz. Bunun için yapay zeka avatar uygulamalarında da olduğu gibi, nesne veya kişinin 10 ila 20 görüntüsünü yüklemeniz gerekiyor. Ayrıca belirli stilleri elde etmek için özel modeller de kullanabilirsiniz. Bu durumda, girişim, o stile ait 50 ila 100 görüntü yüklemenizi öneriyor. 

Neural Frames'in abonelik ücretleri aylık 19 dolar ile 99 dolar arasında değişiyor. Eğer video üretimi ile uğraşmak istemiyorsanız, platform üzerinden bir sanatçı tutmanız da mümkün. 

Platform aracılığıyla oluşturulan tüm videolar size ait oluyor. Girişim, videolarınız üzerinde herhangi bir hak iddia etmiyor. Buna ek olarak şirket, açıkça izin vermediğiniz sürece videolarınızı kullanmayacağını ifade ediyor. Öte yandan telif hakkı ile korunan nesnelerin videolarını oluşturursanız, bundan yalnızca siz sorumlu oluyorsunuz. Aynı durum yüklenen ses dosyaları için de geçerli. Siz de Neural Frames’i denedikten sonra yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.