SPONSORLU

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi AgeSA'nın ofisi ve çalışma dünyası

Ülkemizdeki bireysel emeklilik ve hayat sigortası pazarının önemli oyuncuları arasında yer alan AgeSA'nın yeni ofisini gezdik.

2007 yılında AK Emeklilik ile Aviva Emeklilik ve Hayat’ın birleşmesiyle kurulan AvivaSA, 2021 yılında Avrupa’nın köklü sigorta şirketlerinden Ageas ile yapılan ortaklık sonrasında AgeSA ismi ile yoluna devam ediyor. Bu videomuzda ülkemizdeki bireysel emeklilik ve hayat sigortası pazarının önemli oyuncuları arasında yer alan AgeSA'nın yeni ofisini gezdik.

Gerçekleştirdiğimiz ofis gezisi sırasında AgeSA İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül ile keyifli bir sohbet de gerçekleştirdik. Ofislerinin tek katta 1800 m2 olduğunu belirten Yüzgül, ofisi bir buluşma noktası gibi tasarladıklarını dile getirdi.

Hibrit çalışmanın devam ettiğini ve bu nedenle ofisi dijital olarak desteklediklerini de aktaran Yüzgül, tüm ofiste hiyerarşiden uzak bir anlayış benimsediklerini de paylaştı. Sürdürülebilirlik anlamında pek çok çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Yüzgül, ofisi tamamen sürdürülebilir hale getirdiklerini ve LEED Gold yeşil ofis sertifikası aldıklarını da sözlerine ekledi.

 Filolarının yüzde 95'inin hibrit araçlardan oluştuğunu anlatan Yüzgül, sürdürülebilirlik adımları kapsamında 2,5 yıl içinde toplamda yüzde 85 oranında su tasarrufu sağladıklarını da paylaştı.

AgeSA insan kaynakları ve sürdürülebilirlik genel müdür yardımcısı Burak Yüzgül ile gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbet içinde AgeSA'nın sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm çalışmaları, şirketin gençlere sunduğu gelişim fırsatları ve ofis ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.