TikTak, yaklaşık 7 milyon kiralama ve 350 binden fazla aktif kullanıcıya ulaştı

Filosunu düzenli olarak yenileyerek kullanıcılarına yeni arabalarla, pratik ve kolay bir araba kiralama deneyimi sunmayı hedefleyen TikTak, 3 bin 500 aracın 800 tanesi yenilendi.
TikTak, yaklaşık 7 milyon kiralama ve 350 binden fazla aktif kullanıcıya ulaştı

Dakikalık, saatlik ve günlük araba kiralama seçenekleri sunan yerli bir uygulama olan TikTak'ı ilk olarak 2020 yılının Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Kısa süre önce aylık araba kiralama aboneliği olan TikTak Neo'yu kullanıma sunan şirket, filosunu yenilediğini duyurdu.

TikTak tarafından aktarılan bilgilere göre platformun toplamda 3 bin 500 araçlık bir filosu bulunuyor. Filosunu düzenli olarak yenileyerek kullanıcılarına yeni arabalarla, pratik ve kolay bir araba kiralama deneyimi sunmayı hedefleyen TikTak, 3 bin 500 aracın 800 tanesi yenilendi. 

Güncel verileri ile ilgili detayları da aktaran TikTak, bugüne kadar platform içinde 7 milyona yakın araç kiralaması gerçekleştirildiğini bizlerle paylaştı. TikTak platformunun aktif kullanıcı sayısı ise 350 binin üzerinde. 

Ülkemizde araç sahipliğinin koşulları bu denli zorlaşmışken aslında herkese büyük rakamlar ödemeden, kredi, kasko, MTV, sigorta, bakım, muayene, otopark ve yakıt gibi prosedürlerden arınmış bir model ile araba sahipliğine alternatif bir bakış açısı geliştirerek oyunun kurallarını değiştirdiklerini belirten TikTak kurucusu Ersan Öztürk, kullanıcıları yeni arabaları ilk TikTak’ta deneyimlesin ve yeni arabalar kullansın diye düzenli aralıklarla filolarını yenilediklerini aktardı.

Döviz kurundaki artış ve yüksek vergiler nedeniyle ülkemizde araç satın almak her geçen gün daha da zor bir hale geliyor. Bu durum ilerleyen dönemde araç kiralama platformlarının daha da popülerleşmesine neden olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.