SPONSORLU

BYBIT kripto deneyimini üst düzeye çıkarıyor!

Güvenilir altyapısı, kullanımı kolay ürünleri ve Türkiye’de kullanıcılarına özel sunduğu fırsatlar ile Bybit; kripto işlem deneyimini üst düzeye çıkarıyor.
BYBIT kripto deneyimini üst düzeye çıkarıyor!

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit; ‘Dünyanın Kriptoya ve Web3’e Açılan Kapısı’ olma vizyonuyla 160’dan fazla ülkede faaliyetlerini sürdürüyor. Bireyleri finansal özgürlüğe ulaşma yolunda destekleyen Bybit, dünya genelinde 15 milyondan fazla kullanıcıya sahip.

İster Kripto para alım - satımını daha önce hiç deneyimlememiş, ister bu alanda derin bilgi ve deneyime sahip kullanıcılar olsun; her türlü kullanıcı profiline özel çözümleriyle Bybit, üst düzey likidite ve iF Design Awards ödüllü, kullanımı kolay arayüzü ile hızlı ve güvenilir çözümler sunuyor.

2021 yılından bu yana Türkiye’de operasyonlarını yürüten Bybit, 7/24 Türkçe müşteri desteği sağlayarak; Spot İşlemler, Vadeli İşlemler, Birikim Hesapları, Copy Trading, P2P, NFT ve Web3 ürünleri ile kullanıcılarına hizmet veriyor. Bununla birlikte en popüler kripto paraları platformlarında listeleyen Bybit, Türkiye kullanıcılarına özel kampanyalarla cazip fırsatlar sunuyor.

Hizmet vermeye başladığı ilk günden bu yana kesintisiz siber güvenlik altyapısı ile herhangi bir güvenlik ihlaline maruz kalmadan faaliyetlerini sürdüren Bybit, sektör lideri güvenlik teknolojileriyle korunuyor ve lider blok zinciri gözetim çözümleri ile hizmet kalitesini geliştiriyor.

Kripto dünyasının son dönemde en önemli konu başlığı haline gelen şeffaflık, Bybit’in en fazla önem verdiği unsurlar arasında yer alıyor. Kullanıcılarının varlıklarına ilişkin Üç Katmanlı Varlık Koruması, Gizlilik Koruması ve İleri Düzey Veri Koruması sağlayan Bybit, risk kontrolleri ile kullanıcı davranışlarını gerçek zamanlı ve aktif olarak izleyip analiz ediyor. Hesapta şüpheli etkinlikler tespit edildiğinde, çekim işlemleri için ek güvenlik sağlamak adına ileri düzey kimlik doğrulama önlemleri uyguluyor.

Dünya çapında Oracle Red Bull Racing Formula 1 Takımı, Borussia Dortmund Futbol Kulübü ve Franck Muller gibi önemli markalar ile sponsorluk ve iş birliği anlaşmaları olan Bybit, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ise kız çocuklarının eğitimini desteklemek amacıyla UNICEF ile iş birliği yapıyor.

Bybit mobil uygulamasını iOS ve Google Play üzerinden indirebilir ya da Bybit web sayfası üzerinden kolayca kayıt olabilirsiniz.

Aramıza katılın, ‘Hoş Geldiniz Hediyeleri’nizi alarak yepyeni bir kripto deneyimine adım atın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.