Mark Zuckerberg açıkladı: Threads'e reklam gelecek mi?

"Threads'e reklam içerikleri gelecek mi?" sorusuna Mark Zuckerberg cevap verdi
Mark Zuckerberg açıkladı: Threads'e reklam gelecek mi?

Instagram'ın metin tabanlı uygulaması Threads bugün, sabahın erken saatlerinde kullanıma açıldı. Kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşan ve bir anda tüm dünyada popüler hale gelen uygulama ile ilgili merak edilen bazı soruları sizler için cevaplandırmıştık. Şimdi ise merak edilen başka bir soruya, "Threads'e reklam içerikleri gelecek mi?" sorusuna Mark Zuckerberg cevap verdi. 

Bir kullanıcı, "Zuck, tüm yeni Threads kullanıcılarına reklam vermeyi beklerken ağzının suyu akıyor" paylaşımını yapınca, Mark Zuckerberg şu ifadeleri kullandı:

Yaklaşımımız diğer tüm ürünlerimizle aynı olacak: önce ürünün iyi çalışmasını sağlamak, ardından 1 milyar insana ulaşma yolunda ilerleyip ilerleyemeyeceğimize bakmak ve ancak o noktada para kazanmayı düşünmek.

Bu da Threads'e şu an olmasa bile bir süre sonra reklamlı içeriğin gelebileceğini kanıtlıyor. Aslında bu hiç şaşırtıcı olmaz, zira Meta, neredeyse tüm ürünlerinde reklam içeriklerinden oldukça iyi bir gelir elde ediyor. Teknoloji devi, her ne kadar kişisel veriler konusunda vukuatlı bir şirket olsa da reklam şirketin en önemli odak noktasından biri. Bu nedenle Threads eğer düzgün bir şekilde çalışır ve beklenen kalıcı kitleye ulaşırsa, hiç şüphesiz şirket için yeni bir reklam kapısı olacak.

Şu anda uygulamaya olan talep oldukça yüksek, bu yüzden reklamların platforma entegre edilmesi kısa bir süre sonra bile gerçekleşebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.