DevOps bulut platformu Render, 50 milyon dolar yatırım aldı

DevOps bulut platformu girişimi Render, Bessemer Venture Partners liderliğinde gerçekleşen Seri B yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldı.
DevOps bulut platformu Render, 50 milyon dolar yatırım aldı

DevOps bulut platformu girişimi Render, Bessemer Venture Partners liderliğinde gerçekleşen Seri B yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldı. Addition, General Catalyst ve South Park Commons Fund gibi mevcut yatırımcıların katıldığı tur sonrasında girişimin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı 76,8 milyon dolara çıktı. 

Şirket, aldığı yeni yatırımla ekibini genişletecek ve AR-GE çalışmalarına hız verecek.

Render, geliştiricilerin tüm uygulamalarını bulutta oluşturmalarını ve çalıştırmalarını sağlayan bir DevOps platformunun geliştiricisi. Platform, modern bulut altyapısını uygulama ve ön uç geliştiricileri için erişilebilir hale getirmeyi ve üretkenliklerini artırmayı amaçlıyor.

Render ile geliştiriciler, bulut altyapısıyla çok fazla ilgilenmeden uygulamalarını oluşturabiliyor ve hızlı bir şekilde göndermeye odaklanabiliyor. Render, Amazon Web Services gibi platformların karmaşıklığını ortadan kaldırıyor. Geliştiricilerin uygulamayı kullanmak için tek yapması gereken bir GitHub veya GitLab deposunu bağlamak ve Render uygulamayı oluşturmak, barındırmak ve çalıştırmak için komutlar önermeye başlamak.

Render'ın platformunu kullanan 500 binden fazla geliştirici bulunuyor. Şirketin müşteri listesinde Watershed Technology Inc. ve Red Bull GmbH gibi Fortune 500 şirketleri yer alıyor. Render'ın paylaştığı bilgilere göre platformda geçtiğimiz yıl, geliştirici kayıtları yüzde 900 artarken, gelir de yüzde 400'den fazla artış gösterdi. Render'ın kurucu ortağı ve CEO'su Anurag Goel, şirketin odak noktasının her zaman yazılım geliştiricilerin bulutta daha üretken olmalarını sağlamak olduğunu, bunun da temel altyapıyı yönetme konusundaki endişelerini ortadan kaldırmakla mümkün olacağını belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.