Espora odaklanan yerli girişim Nerf IT!, 100 bin dolar tohum yatırım aldı

Nerf IT! tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 100 bin dolar tohum yatırım aldı. Nerf IT! girişiminin 100 bin dolarlık tohum yatırımı ülkemizdeki girişim ekosisteminin önemli oyuncuları arasında yer alan StartersHub’dan geldi.
Espora odaklanan yerli girişim Nerf IT!, 100 bin dolar tohum yatırım aldı

Espor odağında turnuva, eğitim ve etkinliklerle kullanıcıları bir araya getiren yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Nerf IT!, yatırım aldığını duyurdu. Nerf IT! tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 100 bin dolar tohum yatırım aldı. Nerf IT! girişiminin 100 bin dolarlık tohum yatırımı ülkemizdeki girişim ekosisteminin önemli oyuncuları arasında yer alan StartersHub’dan geldi.

Özellikle Web3 alanında bölgenin en büyük espor platformu olma hedefi ile yola çıkan Nerf IT!, kısa süre önce Game Space, Gods Unchained, W3Summit ve Fansloveit ile partnerlikler gerçekleştirdiğini de duyurdu. Binance, Gateio ve Kucoin gibi kripto para borsaları ile de anlaşan Nerf IT!, Web2 ve Web3 arasında bir köprü olarak görev yapmayı hedefliyor.

Kullanıcılara turnuvalara katılım ve eğitim ile istihdam imkanı sağlayan girişim, organizatörler, oyun şirketleri ve markalara ise topluluklar yaratabilecekleri bir platform sunuyor. Nerf IT! girişiminin Haziran ve Temmuz ayında espor odaklı çeşitli turnuvalar düzenlemeye hazırlandığını da ayrıca ekleyelim.

Hatırlatmak gerekirse 2015 yılından bu yana erken aşama teknoloji girişim yatırımlarına devam eden StartersHub, geçtiğimiz yılı 7 yatırım ve 3 exit ile tamamlamıştı. Espor alanını uzun süredir takip ettiklerini belirten StartersHub, hızla gelişmekte olan bu sektörün Nerf IT! teknolojisi ile ivmeli bir şekilde ilerleyeceğini ve bu yolda Nerf IT’yi portföylerine kattıkları için heyecanlı olduklarını belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.