Bulut masraflarına odaklanan CloudZero, 32 milyon dolar yatırım aldı

CloudZero'nun 32 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Innovius Capital ve Threshold Ventures'ın ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti.
Bulut masraflarına odaklanan CloudZero, 32 milyon dolar yatırım aldı

Bulut sistemleri kullanan şirketler için bir maliyet yönetimi platformu olarak hizmet veren CloudZero, yatırım aldığını duyurdu. CloudZero tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 32 milyon dolar yatırım aldı. 

CloudZero'nun 32 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Innovius Capital ve Threshold Ventures'ın ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti. Yatırım turuna, Innovius Capital ve Threshold Ventures haricinde ise şirketin mevcut yatırımcıları arasında bulunan Matrix Partners, Underscore VC ve G20 Ventures da katıldı.

Gerçekleşen yatırımın ardından Innovius Capital'dan Justin Moore ve Threshold Ventures'tan Arpit Mittal, CloudZero'nun yönetim kuruluna katıldı. Alınan 32 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte CloudZero'nun bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 52 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim.

CloudZero'nun aktardığı bilgilere göre 32 milyon dolarlık yeni yatırım, şirketin platformunu geliştirmesi ve yeni pazarlara açılması için kullanılacak. 2016 yılında Erik Peterson ve Matt Manger tarafından ABD'de kurulan CloudZero, şirketlerin bulut masraflarını yönetebilmelerine odaklanıyor.

Bulut maliyetlerinin optimize edilmesi ve fazla harcamaların önlenmesi için gerçek zamanlı bir maliyet yönetim platformu sunan CloudZero, temelinde bir SaaS platformu olarak çalışıyor. 100'den fazla müşteriye sahip olan CloudZero girişiminin müşterileri arasında Demandbase, New Relic, Nubank, Rapid7 ve Skyscanner gibi önemli şirketlerin yer aldığını da ekleyelim. CloudZero CEO'su Phil Pergola tarafından aktarılan bilgilere göre ise şirketin gelirleri 2021 yılından bu yana 10 kat arttı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.