SPONSORLU

Sabancı ARF Almost Ready to Fly girişim hızlandırma programının 2. Dönem başvuruları başladı

İlk dönemini başarıyla tamamlayan Sabancı ARF, ikinci dönemi için başvuru sürecini başlattı. Girişim hızlandırma programı olan Sabancı ARF'ın tüm detaylarını Sabancı ARF lideri Yeliz Erinçkan ile konuştuk.

Girişim hızlandırma programı olan Sabancı ARF'ı ilk olarak geçtiğimiz yılın Aralık ayında sizlere aktarmıştık. İlk dönemini başarıyla tamamlayan Sabancı ARF, ikinci dönemi için başvuru sürecini başlattı.

16 Haziran'da başvuru sürecini tamamlayacak olan Sabancı ARF'ın tüm detaylarını Sabancı ARF lideri Yeliz Erinçkan ile konuştuk. Yeliz Erinçkan bizlerle paylaşılan bilgilere göre programın ilk döneminde hem kurum içinden hem de kurum dışından çeşitli girişimler yer aldı.

Kurum çalışanlarının özlük haklarını koruyarak kendi fikirlerine odaklanmalarını ve girişimci olmalarını sağladıklarını da paylaşan Erinçkan, bu durumun çalışanlar için yeni bir dönem olduğunu dile getirdi. Dışarıdan gelen girişimler için ise Sabancı Topluluğu şirketlerinin kapılarını açtıklarını belirten Erinçkan, 20 haftalık program dönemi için 30 bin dolarlık bir nakit desteği sağladıklarını da sözlerine ekledi.

Programın ilk döneminde yer alan 14 girişimin de müşterilerine fatura keser bir hale geldiğini de aktaran Erinçkan, 8 girişime ise 120 bin dolar ilave yatırım yapma kararı aldıklarını dile getirdi. Yeliz Erinçkan ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda Sabancı ARF'ın ilk dönemi ve gelecek planları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. Dilerseniz Sabancı ARF programına buradan başvurabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.