SPONSORLU

Vivel 4 Gün Boyunca Web3 ve Uzaktan Çalışma Topluluklarını Kapadokya’da Bir Araya Getiriyor

Dünyada ilk kez Türkiye’de gerçekleşecek Vivel etkinliği, web3 ve uzaktan çalışma topluluklarının dünya çapındaki fikir liderlerini Kapadokya'da buluşturuyor. Networking, çeşitli atölyeler, müzik ve konferansın bir arada olduğu deneyim odaklı etkinlik, işinizi globalleştirmek için kaçırılmayacak bir fırsat.
Vivel 4 Gün Boyunca Web3 ve Uzaktan Çalışma Topluluklarını Kapadokya’da Bir Araya Getiriyor

Estonya merkezli Vivel Network’ün, dünyada ilk kez Türkiye’de düzenleyeceği etkinlik web3 ve uzaktan çalışma topluluklarını bir araya getirirken,katılımcıları dünya çapındaki fikir liderleriyle buluşturacak. 

Bu yıl, 24-27 Mayıs tarihleri arasında Kapadokya-Erciyes-Kayseri' de gerçekleşecek olan Vivel' e katılarak, web3 ve uzaktan çalışma dünyasının en güçlü isimleriyle bir araya gelme şansına sahip olacaksınız. 

Vivel’in kurucu ortakları Mine Dedekoca ve Lars Willemse, etkinliklerde ‘networking’ yapmanın ve kalıcı işbirlikleri oluşturmanın zorluğundan yola çıkarak Vivel’i deneyim odaklı bir etkinlik olarak tasarladılar. Vivel, katılımcılarına networking, müzik ve konferansın bir arada olduğu bir atmosfer sunmayı hedeflerken, katılımcıların bir arada geçireceği 4 günün sonunda güçlü bağlantılar kurmalarına imkan vermeyi de planlıyor. 

Vivel deneyimini yaşamaya gelenler Chris Luno, Funs Jacobs, Jonas Hornehoj ve Rowena Hennigan gibi dünyaca ünlü isimlerle birlikte olma fırsatı elde edecek, web3 ve uzaktan çalışma dünyasının önde gelen isimlerinden ilham alacak ve onlarla evrensel boyutta bağlantılar kurarak, işlerini küresel bir boyuta taşıma fırsatı elde edecekler. Ayrıca, Vivel Network topluluğunun bir parçası olanlar, bu alandaki en son gelişmeler hakkında da bilgi sahibi olacak, yeni teknolojileri keşfedebilecek, web3 ve uzaktan çalışma dünyasının geleceğine yön verecek kararların içinde yer alacaklar.

Web3 ve uzaktan çalışma dünyasının en heyecan verici etkinliklerinden biri olan Vivel’e katılmak için linki ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca VIVEL40 kodunu kullanarak Türkiye’den sadece 9 kişi için geçerli olacak olan %40 indirimden yanınızda gelebilecek 1 kişi ile birlikte faydalanmak için acele edin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.