Pazarama'nın çatı şirketi Topkapı Danışmanlık, Hamurlabs'in yüzde 20'sini satın alıyor

Pazarama'nın çatı şirketi olan Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, Rekabet Kurumu'na yaptığı bir açıklama ile önemli bir yatırım gerçekleştirdiğini duyurdu.
Pazarama'nın çatı şirketi Topkapı Danışmanlık, Hamurlabs'in yüzde 20'sini satın alıyor

Türkiye İş Bankası'nın e-ticaret platformu olarak karşımıza çıkan Pazarama'yı ilk olarak 2021 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Pazarama'nın çatı şirketi olan Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, Rekabet Kurumu'na yaptığı bir açıklama ile önemli bir yatırım gerçekleştirdiğini duyurdu.

Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, Hamurlabs Elektronik Hizmetler Yazılım ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sermayesinin yüzde 20'sini sermaye artırımı yolu ile satın aldı.

Bulut tabanlı bir e-ticaret yazılımı sunan Hamurlabs, mevcut stoklarını tüm satış kanallarına açmak, satışlarını ve operasyonel verimliliğini artırmak ve pazardaki değişimlere adapte olmak isteyen perakendeci ve toptancı işletmeler için geliştirildi.

Hamurlabs'in Lego, Unilever, Koton, Özdilek Holding, Fenerium, Espressolab ve Kidega gibi pek çok önemli müşterisi bulunuyor. Hamurlabs tarafından sunulan çözümler arasında sipariş yönetimi, ürün katalog yönetim, envanter yönetim, satın alma ve tedarik yönetimi, teslimat ve nakliye yönetimi, depo, üretim ve raporlama yer alıyor.

E-ticaret siteleri ve pazar yerleri ile entegrasyonlara da sahip olan Hamurlabs, FLO, Modanisa, Trendyol, Akakçe, Hepsiburada, N11 ve Çiçeksepeti gibi önemli platformlar için entegrasyon desteği sunuyor. Son olarak Hamurlabs'in Webrazzi Summit 2019'da Startup Lounge'da yer aldığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.