Dijital imza ve kimlik doğrulama hizmetleri sağlayan Techsign, Papara’dan 30 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Müşteri süreçlerini uzaktan yönetmek isteyen firmalara dijital imza ve kimlik doğrulama hizmetleri sağlayan Techsign, Seri A öncesi yaptığı ara yatırım turunda Papara’dan 30 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.
Dijital imza ve kimlik doğrulama hizmetleri sağlayan Techsign, Papara’dan 30 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Müşteri süreçlerini uzaktan yönetmek isteyen firmalara dijital imza ve kimlik doğrulama hizmetleri sağlayan Techsign, Seri A öncesi yaptığı ara yatırım turunda Papara’dan 30 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını duyurdu.

Papara CEO’su Emre Kenci “Başta biyometrik müşteri tanıma ürünleri olmak üzere uzun yıllardır birçok ürün ve hizmetini kullandığımız Techsign ekibinin artık bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Techsign, hem teknik birikimi hem de çalışma şekli ve kültürü ile Türkiye’de gördüğümüz en iyi teknoloji girişimlerinden birisi.” açıklamasını yaptı.

Techsign CEO’su Abdullah Kip, bu ara yatırımı global ölçekte büyüme hedefleri için kullanacaklarını belirterek, “2021’den beri müşterimiz olan Papara’ya iyi bir hizmet sunmuş olmaktan gururluyuz, global ölçekte etkili bir aktör olma hedefimizde desteklerini almak adımlarımızı hızlandıracak.” dedi.

2021 yılında Techsign’a tohum yatırımını yapan Techmine Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Önder ise “Doğaya duyarlı, verimlik artışı sağlayan yatırımımız Techsign’da yeni ortağımız Papara ile birlikte büyüyecek olmaktan heyecanlıyız” diyerek bu ortaklıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Techsign, geçtiğimiz yıllarda 8,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım almıştı. Şirket, PC, tablet veya mobil telefonlardan biyometrik veya dijital imzalama sağlayan ve imzaların doğruluğunu tespit eden yapay zekâ algoritmaları ile geliştirilmiş yazılım çözümü sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.