Robinhood'un Web3 odaklı yeni geliştirici ürünü: Robinhood Connect

Geliştiriciler, Robinhood Connect ile ürünlerinde müşterilerine kripto alımı ve transferleri için Robinhood Crypto'yu kullanmalarına imkan tanıyor.
Robinhood'un Web3 odaklı yeni geliştirici ürünü: Robinhood Connect

Robinhood Connect, Robinhood müşterilerinin merkeziyetsiz uygulamalardan (dApp) ayrılmalarına gerek kalmadan Web3 cüzdanlarına fon sağlamaları için yeni bir yol sunuyor. Aynı şekilde Robinhood Connect ile Web3 cüzdanlarına fon sağlamak isteyen kullanıcıların, Robinhood Crypto hesaplarında olmalarına ihtiyaç duyulmuyor. 

Geliştiriciler, bu özelliği doğrudan merkeziyetsiz uygulamalarına kolayca ekleyebiliyor. Bu sayede geliştiriciler, ürünlerinde müşterilerine kripto alımı ve transferleri için Robinhood Crypto'yu kullanmalarına imkan tanıyor. Kullanıcıların, bu yolla kendi cüzdanlarını finanse etmesi sağlanıyor.

Robinhood Crypto'nun Genel Müdürü Johann Kerbrat yaptığı açıklamada Web3'ün geleceğine olan inançlarının güçlü olduğunu vurgularken, müşteriler için kriptonun erişilebilirliğini ve kullanılabilirliğini ön plana çıkaran yeni ürünler geliştirmeye devam ettiklerini aktarıyor. Böylece şirket, Robinhood'u düşük maliyetli, kullanımı kolay kripto rampası olarak konumlandırıyor.

Connect'in yayına alınmasıyla birlikte müşteriler, diğer adımları atlayarak Robinhood kimliklerine doğrudan erişebilecek. Connect, Phantom ve Exodus ile beraber önümüzdeki aylarda yayına alınmaya başlayacak. 

Bu arada Connect adımının yanı sıra Robinhood Crypto'da kullanıcı deneyimi açısından önemli değişiklikler yapıldığını belirtelim. Yapılan değişiklikler arasında Robinhood uygulamasının merkezine kripto ana sayfa sekmesi eklemek de yer alıyor. Ayrıca şirket, Robinhood Crypto'nun gelişmiş grafikleriyle bireysel yatırımcıların daha fazla bilgi edinmesini sağlıyor. Yeni eklenen özelliklere baktığımızda gelişmiş emir türleri ve fiyat uyarıları gibi Robinhood kullanıcılarının uzun süredir istediği özelliklerin öne çıktığını görmekteyiz.

Şirket bunlara ek olarak Learn and Earn eğitim programındaki yeni gelişmeleri de açıkladı. Learn and Earn, müşterilere dijital varlıkların altında yatan teknolojileri ve değerleri öğretiyor. Bu sayede müşterilerin dijital varlık ve kripto para  alım satımlarında kendilerine güvenmesi amaçlanıyor. Eğitim programını tamamlayan müşterilerin az miktarda kripto kazanması da söz konusu. 2022'de yayına alınan eğitim programına şimdiye kadar 1 milyon müşteri katılım gösterdi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.