Webrazzi XYZ 2023'ün konferans programı belli oldu!

Webrazzi XYZ, 3 Mayıs 2023'te, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.
Webrazzi XYZ 2023'ün konferans programı belli oldu!

Dijital pazarlamadan, e-ticarete web3 hayatımızda nasıl yer alacak sorusunun cevabını sizlere aktaracak olan Webrazzi XYZ3 Mayıs 2023'te, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Konferansımızda alanında uzman, birbirinden değerli isimler sahne alırken; katılımcılarımız da özellikle son dönemde hayatın her alanında karşımıza çıkan yapay zeka ve web3 odağında merak edilenleri öğrenme fırsatı yakalayacaklar. 

Konferansımızın ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Dilerseniz tüm konuşmacılara buradan göz atabilirsiniz. Şimdi ise Webrazzi XYZ 2023'ün konferans programı belli oldu. 

X, Y ve Z salonlarında, son dönemin en popüler konuları gündemimizde olacak

Dün, Webrazzi XYZ 2023'ün yapay zeka odaklı oturumlarından bahsettiğimizde konferansımızın X, Y ve Z olmak üzere üç farklı salonda gerçekleşeceğinden de bahsetmiştik. X salonu, yani ana salon, güne "Geleceğin Bankacılığı" oturumu ile başlayacak, akabinde ise globalde web3 trendleri, içeriğin web3 dönüşümü gibi konular gündemimizde olacak. 

Yapay zeka, ChatGPT, metaverse, web3 ve çok daha fazlası...

İlk aradan sonra, yani saat 11.00'de tüm sahnelerimizde birbirinden farklı oturumlar gerçekleşecek. İlk salonda yapay zekanın reklam sektörünü nasıl değiştirdiğinden globalde mobil uygulama trendlerine, yapay zekanın pazarlama sektörü üzerinde etkisinden dijital pazarlamada üçüncü dalgaya kadar birçok konuyu konuşacağız. İkinci salonumuzda ise aynı saatlerde web3 ve oyun, markalar ve ChatGPT, web3 ve yeni yetenek kazanımı gibi konular gündemde olacak. Üçüncü salonumuz ise yapay zekaya odaklanacak ve yapay zekanın sinema sektörünü nasıl değiştirdiğinden yapay zeka ile içerik oluşturmaya son dönemin en popüler konularını konuşacağız.

Öğle yemeği arasından sonra yine üç salonda gerçekleşen oturumlarımıza son hızla devam edeceğiz. İlk salonda markaların web3 ajandası, Türkiye'de yeni nesil teknolojilere olan ilgi, e-ticaret ve fintech iş birliği gibi konuları konuşacağız. İkinci salonda yapay zekanın finans endüstrisi üzerindeki etkisi ile yapay zekanın gücünün nasıl açılabileceği gibi konular gündemde olacak. Üçüncü salonumuz yine yapay zeka içeriklerine devam edecek ve yapay zeka ile müzik, yapay zeka ile SEO gibi konuları dinleme fırsatı yakalayacağız. 

Bir sonraki kahve arasından sonra ise sadece ilk salonda oturumlarımız devam edecek ve bu salonda metaverse ve markalar ile web3 destekli iş oluşturmanın önemini anlatan oturumları dinleyeceğiz. Böylelikle etkinliğimizin de sonuna geleceğiz. 

Webrazzi XYZ 2023'e katılmak için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım. Şimdiden görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Goart  Turkcell Pasaj

Altın Sponsorlar

Adjust  cypien

Slash Ventures

Gümüş Sponsorlar

paytr  WASK   

Wootr

Medya Sponsorları

BTCHaber  Coinkolik

Cointelegraph Türkiye

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.