Yapay zeka teknolojisine dair merak edilenleri Webrazzi XYZ 2023'te konuşacağız

Webrazzi XYZ 2023'ün öne çıkan başlıklarından biri, son dönemin en popüler teknolojilerinden biri diyebileceğimiz yapay zeka olacak. 
Yapay zeka teknolojisine dair merak edilenleri Webrazzi XYZ 2023'te konuşacağız

İnternet dünyası değişiyor, Web 2.0’i size ilk Webrazzi anlatıyordu. Şimdi sıra 3. nesilde. Dijital pazarlamadan, e-ticarete web3 hayatımızda nasıl yer alacak sorusunun cevabını sizlere aktaracak olan Webrazzi XYZ, 3 Mayıs tarihinde, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Birçok başlığın gündemimizde olacağı konferansımızın öne çıkan başlıklarından biri de, son dönemin en popüler teknolojilerinden biri diyebileceğimiz yapay zeka olacak. 

Yapay zekanın pazarlama ekosistemine etkisi

Üç farklı sahnede gerçekleşecek konferansımızda, yapay zeka başlıklı oturumlar neredeyse her sahneye yayılmış durumda. İlk sahnede yapay zekanın reklam endüstrisini nasıl değiştirdiğini Sami Basut'tan dinleyeceğiz. Ardından aynı sahnede Kayhan Dural, yapay zekanın pazarlama ekosistemini nasıl dönüştürdüğünü bizlere aktaracak. Pazarlama ekosistemi ve yapay zeka ilişkisi tek bir oturumla sınırlı kalmayacak; Cypien.AI'dan Tunç Günbey ve Mert Tuna Yılmaz da pazarlama teknolojilerinin yapay zeka ile nasıl şekillendiğini bizlerle paylaşacak.

Finansal teknolojiler ve yapay zeka

İkinci sahnemizde yapay zeka odaklı oturumlar öğle saatinden sonra başlayacak ve Türkiye İş Bankası'ndan Gökhanalp Arslan, yapay zekanın finans endüstrisine olan etkisinden bahsedecek. Aynı sahnede Meta'dan Can Gökhan ise yapay zekanın gücünü öne çıkan verilerle paylaşmış olacak. 

Yapay zekanın kullanım alanları: Sinema, müzik, içerik yönetimi, SEO 

Üçüncü sahnemiz ise yapay zekayı direkt olarak odağına alan bir sahne. Bu nedenle baştan sonra yapay zekaya dair merak edilen ne varsa bu sahnede sıkça gündemde olacak diyebiliriz. Yüce Zerey, yapay zekanın sinema endüstrisinde kullanımını, Mustafa Dalcı ve Ahmet Durmuşoğlu ise içerik yönetiminde yapay zekayı konuşacak. 

Yapay zekanın müziğe entegre olduğu noktaları ise sanatçı, besteci ve yazılım geliştirme uzmanı Mehmet Ünal, "AI music generation and future of music" adlı oturumunda konferans katılımcıları ile paylaşacak. Son dönemin en popüler araçlarından biri olan ChatGPT'yi SEO yönetiminde akıllıca kullanmaya dair ipuçlarını ise İlyas Teker anlatacak. 

Yapay zeka fütürist bir kavram olmaktan çıkıp hayatımızın gerçekliği haline dönüştü

Yapay zeka her geçen gün gelişmeye ve güçlenmeye devam ediyor. Mart ayında yapılan bazı araştırmalar, şirketlerin yüzde 35'inin yapay zeka kullandığını, yüzde 42'sinin ise gelecekte uygulanması için yapay zekayı araştırdığını ortaya koyuyor. Artık fütürist bir kavram olmaktan çıkıp hayatımızın gerçekliği haline dönüşen yapay zeka teknolojine dair merak edilen hala çok şey var. Bu teknoloji hangi alanlarda kulanılacak veya kullanılıyor, hayatlarımıza direkt olarak hangi noktalarda temas ediyor, gelecekte nasıl bir yöne evrilecek gibi sorular hepimizin aklında. Webrazzi XYZ ile aslında bu sorulara bir nebze de olsa cevap bulabilmeyi amaçlıyoruz. 

Eğer sizin de yapay zeka teknolojisine ilginiz varsa Webrazzi XYZ 2023'ü kaçırmayın deriz. Konferansımıza katılım için buradan bilet alabilirsiniz.

Son olarak konferans programımızın da kısa bir süre sonra açıklanacağını belirtelim.

3 Mayıs 2023'te görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Goart  Turkcell Pasaj

Altın Sponsorlar

Adjust  cypien

Gümüş Sponsorlar

paytr  WASK   

Wootr

Medya Sponsorları

BTCHaber Coinkolik

Cointelegraph Türkiye

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.