Spor yapmak isteyenlerle spor tesislerini buluşturan Olleyy, 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Olleyy tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, ülkemizdeki girişim ekosisteminin en aktif oyuncuları arasında yer alan Alesta Yatırım'dan 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.
Spor yapmak isteyenlerle spor tesislerini buluşturan Olleyy, 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Spor yapmak isteyenlerle spor tesisi ve eğitmenlerini online ortamda bir araya getiren yerli bir girişim olan Olleyy, yatırım aldığını duyurdu. Olleyy tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, ülkemizdeki girişim ekosisteminin en aktif oyuncuları arasında yer alan Alesta Yatırım'dan 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

Yapılan yatırım ile birlikte Olleyy'in yüzde 5 oranında hissesinin Alesta Yatırım'a geçtiğini de ekleyelim. Alesta Yatırım tarafından aktarılan bilgilere göre şirketin yine aynı değerleme üzerinden yüzde 2,5'lik ek hisse için opsiyon hakkı elde ettiğini de ekleyelim.

Olleyy tarafından aktarılan bilgilere göre ise alınan yatırım, şirketin dijital altyapısını ve satış takımını daha da güçlendirmek ve reklamlarla marka bilinirliğini artırmak için kullanılacak.

Temelinde spor tesisleri ve eğitmenler için bir pazar yeri olarak hizmet veren Olleyy, futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve yüzme gibi pek çok kategoride spor tesisi veya bireysel antrenör bulmanıza yardımcı oluyor. Olleyy platformu içinde tesislerin lokasyon bilgisi, kalite puanı ve fiyat bilgisinin paylaşıldığını da ekleyelim. 

Online olarak rezervasyon yapmanıza da izin veren Olleyy, kapora ödemelerini tesise gitmeden online olarak gerçekleştirmenizi de sağlıyor.

Birçok farklı sektörde kendini doğrulamış bir iş modelini benzeri olmadan spor sektöründe de hayata geçirerek, hem büyük bir ihtiyacı karşıladıklarını hem de yenilikçi bir adım atmış olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Olleyy kurucu ortağı Murat Demirel, Alesta gibi sektörde adını çok başarılı yatırımlarla sıkça duyuran kurumsal bir yatırımcının Olleyy’e inanmasının ise onlar için gurur verici olduğunu paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.