Twitter logosunun yerini Dogecoin aldı

Twitter'ın web sitesi içinde yer alan Twitter logosu Dogecoin logosu ile değiştirildi. Twitter web sitesine giriş yaptığınızda sol üst köşede Dogecoin logosunu görebiliyorsunuz.
Twitter logosunun yerini Dogecoin aldı

Twitter'ın sahibi ve CEO'su konumunda bulunan Elon Musk'ın Dogecoin ile olan yakınlığını geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Elon Musk'ın Dogecoin özelinde yaptığı hamlelere bugün bir yenisi daha eklendi. Twitter'ın web sitesi içinde yer alan Twitter logosu Dogecoin logosu ile değiştirildi.

Şu an Twitter web sitesine giriş yaptığınızda sol üst köşede Dogecoin logosunu görebiliyorsunuz. Söz konusu değişikliğin sadece web sitesinde yer aldığını mobil uygulamalarda herhangi bir değişiklik yapılmadığını da ekleyelim.

Twitter logosunun Dogecoin logosu ile değiştirilmesi kripto para biriminin yükselmesini de sağladı. Gün içinde 1,48 TL değerinde olan Dogecoin, logo değişiminin ardından ise 1,76 TL'ye kadar yükseldi. Kısacası Dogecoin fiyatında yaklaşık 20 oranında artış yaşandı. Dogecoin logosunun neden tercih edildiği veya Twitter logosunun ne zaman geri geleceği konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.