Online muhasebe ve e-ticaret platformu NetKasam, 3,2 milyon dolar yatırım aldı

NetKasam tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 3,2 milyon dolar yatırım aldı. NetKasam'ın 3,2 milyon dolarlık yatırımı, IQ Money şirketinden geldi.
Online muhasebe ve e-ticaret platformu NetKasam, 3,2 milyon dolar yatırım aldı

KOBİ'lerin dijital dönüşümüne ve e-ticaret operasyonlarına odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan NetKasam, yatırım aldığını duyurdu. NetKasam tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 3,2 milyon dolar yatırım aldı. NetKasam'ın 3,2 milyon dolarlık yatırımı, IQ Money şirketinden geldi.

2018 yılında Fatih Duygu tarafından kurulan NetKasam, geleneksel masaüstü muhasebe yazılımlarının e-ticaret yapan şirketlere yaşattığı zorlukları ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

E-ticaret işletmelerinin ihtiyaç duydukları tüm özellikleri tek bir platformdan sunarak operasyon ve personel maliyetlerini de azaltan NetKasam, müşterilerine online muhasebe, e-ticaret ve pazar yeri entegrasyonları, kredi kartı ve kapıda ödeme ile satış, online tahsilat sistemi ve kargo entegrasyonları gibi özellikler sunuyor.

NetKasam'ın paylaştığı bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin büyüme planlarını hızlandırmak için kullanılacak. Girişimin 2024 yılı sonuna kadar en az 4 farklı ülkede şirketleşmeyi ve takip eden yıl içinde ise en az 10 ülkede hizmet vermeyi planladığını da ayarıca ekleyelim.

Yeni yatırım ile birlikte NetKasam'ın Türkiye'de ve dünya genelinde daha fazla işletmeye ulaşması için yapabilecekleri çok şey olduğunun altını çizen NetKasam kurucu ve CEO'su Fatih Duygu, yatırımcılarının tecrübeleri ve fikirlerinin NetKasam'ın hizmetlerinin geliştirilmesi ve müşterilerine daha fazla değer sağlaması konusunda yardımcı olacağını da paylaştı.

NetKasam'ın e-ticaret alanında sunduğu uçtan uca hizmetlerin müşteri odaklı yaklaşımı ve inovasyonunun onları çok etkilediğini belirten IQ Money Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duran, bu yatırımın NetKasam'ın ürünlerinin ve hizmetlerinin geliştirilmesi ve dünya pazarında global bir marka olmasında katkıda bulunmak için kullanılacağını da aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.