Fintech'lerin yapay zeka odaklı karar vermesini sağlayan Monnai, 6.5 milyon dolar yatırım aldı

Monnai, Tiger Global'ın liderliği üstlendiği, Better Tomorrow Ventures, 500 Global ve Emphasis Ventures (EMVC)'nin katıldığı turda 6.5 milyon dolar yatırım aldı.
Fintech'lerin yapay zeka odaklı karar vermesini sağlayan Monnai, 6.5 milyon dolar yatırım aldı

Fintech'ler için müşteri içgörüleri sunan ve bunu yapay zekadan yararlanarak yapan Monnai, Tiger Global'ın liderliği üstlendiği Seri A turda, 6.5 milyon dolar yatırım aldı. Tura Better Tomorrow Ventures, 500 Global ve Emphasis Ventures (EMVC) katılırken, alınan yatırımın yapay zeka odaklı karar verme yeteneklerini desteklemek için kullanılacağı açıklandı.

Monnai, fintech'lere ve finansal kurumlara global bir altyapı sağlayarak, müşterilerinin yaşam döngüsü boyunca, işe alımdan kredi yüklenimi ve hesap işlemlerinin tüm yönlerine kadar kararlar almaları için, verileri daha verimli ve doğru bir şekilde kullanmaları konusunda yardımcı oluyor. 

Monnai'nin platformu, dünya genelinde birçok farklı veri kaynağını sorunsuz bir şekilde entegre ediyor ve müşterilerine, artan dolandırıcılık ve gelişen düzenleyici ortamlarda gezinmek için araçlar sağlıyor. Şirketin bu uyarlanabilir altyapısı, tek bir API üzerinden dört temel karar alma modülü sunuyor. Şirketin teknolojileri, düşük kodlu/kodsuz dinamik toplama, veri kümelerinin normalleştirilmesi ve bağlamsallaştırılmasına olanak tanıyor. 

Merkezi San Francisco'da bulunan ve Asya, Hindistan ve Latin Amerika'da faaliyet gösteren şirket, 2021 yılında Pierre Demarche ve Ravish Patel tarafından kuruldu. Monnai'nin kurucu ortağı ve CPO'su Ravish Patel, şirketin 2023'te daha da güçlü bir büyümeye hazır olduğunu söylüyor. 

Monnai, son 6 ayda, yapay zeka ve müşteri deneyimindeki yeteneklerini genişletmeye odaklanmıştı. Bu nedenle alınan yeni yatırım, şirketin kilit pazarlarındaki iş yapma yeteneklerini hızlandırmak, analitiğini ve veri alma yeteneklerini daha da geliştirmek için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.