SPONSORLU

Birleşik Krallık İş ve Ticaret Bakanlığı Global Girişimcilik Programı'nın detaylarını, Aziz Emre Günel ve Gökhan Meriçliler’le konuştuk

Global Girişimcilik Programı, şirketlerinin ana merkezini Birleşik Krallık'a taşımak isteyen farklı ülkelerden girişimcilere çeşitli destekler sunuyor.

Birleşik Krallık İş ve Ticaret Bakanlığı'nın (UK's Department for Business and Trade) en önemli programları arasında yer alan Global Girişimcilik Programı'nın (GEP) detaylarını, programın Türkiye’deki yürütücüsü (Dealmaker) Aziz Emre Günel ve WeWalk kurucu ortağı ve CEO'su Gökhan Meriçliler’le konuştuk.

Farklı ülkelerden girişimcilerin, şirketlerinin küresel merkezini Birleşik Krallık'a taşırken, kendilerinin de Birleşik Krallık’a taşınmasına olanak sağlayan Global Girişimcilik Programı, bu kapsamda çeşitli destekler sunuyor.

Global Girişimcilik Programı'nın sunduğu avantajlar arasında mentorluk, iş planı geliştirme desteği, Birleşik Krallık'a taşınma konusunda yönlendirme, yatırımcıları da içeren kilit konumundaki ağlarla tanıştırma, şirketin uluslararası alanda nasıl büyüyeceği konusunda rehberlik ve vize desteği yer alıyor.

Gerçekleştirdiğimiz röportajda Global Girişimcilik Programı ile merkezini Birleşik Krallık'a taşıyan şirketlerle ilgili örnekler, sürecin nasıl işlediği hakkında bilgiler ve Dealmaker rolünün öneminin yanısıra, WeWalk'un Global Girişimcilik Programı yoluyla Birleşik Krallık'a taşınma süreciyle ilgili tüm detayları ve daha fazlasını bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.