Siber güvenlik çözümleri geliştiren CyberSmart, 15,4 milyon dolar yatırım aldı

CyberSmart tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda, 15,4 milyon dolar yatırım aldı. CyberSmart'ın B serisi yatırım turu, Birleşik Krallık merkezli Oxx liderliğinde gerçekleşti.
Siber güvenlik çözümleri geliştiren CyberSmart, 15,4 milyon dolar yatırım aldı

İnternet ve teknoloji ekosistemlerinin en önemli alanlarından biri haline gelen siber güvenliğe odaklanan girişimler, yatırımlar almaya devam ediyor. KOBİ'ler için siber güvenlik ve sigorta çözümleri geliştiren bir girişim olarak karşımıza çıkan CyberSmart, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

CyberSmart tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda, 15,4 milyon dolar yatırım aldı. CyberSmart'ın B serisi yatırım turu, Birleşik Krallık merkezli Oxx liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Oxx haricinde ise British Patient Capital, Legal & General Capital, Solano Partners ve şirketin eski yatırımcıları arasında yer alan IQ Capital, Eos Venture Partners, Winton Ventures ve Seedcamp da katıldı.

Hatırlatmak gerekirse CyberSmart, en son 2021 yılının Haziran ayında 3,1 milyon dolar yatırım almıştı. Alınan 15,4 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte CyberSmart girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırımı ise 27 milyon dolara ulaştı. CyberSmart'ın güncel değerlemesi ise paylaşılmadı.

CyberSmart'ın aktardığı bilgilere göre alınan yeni yatırım; ürün geliştirmek, satın almalar gerçekleştirmek ve Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda gibi pazarlara açılmak için kullanılacak.

2016 yılında Jamie Akhtar ve Mariella Thanner tarafından Londra'da kurulan CyberSmart, KOBİ'ler için uçtan uca siber güvenlik ve sigorta odaklı çözümler sunuyor. CyberSmart tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, Birleşik Krallık içinde 4 binden fazla müşteriye sahip durumda.

4 bin müşterinin 1800'ünün CyberSmart'ın hem siber güvenlik hem de sigorta çözümlerini kullandığını da ekleyelim. Müşterilerine uygun fiyatlı bir çözüm sunan CyberSmart, müşterilerinin siber güvenlik tehditlerinden korunmasına odaklanıyor. CyberSmart, sunduğu yazılım ile birlikte müşterilerinin tüm cihazlarını 24 saat boyunca takip ediyor.

Gelecek planları özelinde açıklamalarda bulunan CyberSmart kurucu ortağı ve CEO'su Jamie Akhtar, ilerleyen süreçte ABD pazarına açılmak için C serisi yatırım turuna hazırlandıklarını aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.