Yerli girişim Biyaku, 80 bin dolar tohum öncesi yatırım aldı

Mindfulness uygulaması Biyaku, 80 bin dolar tohum öncesi yatırım aldığını duyurdu.
Yerli girişim Biyaku, 80 bin dolar tohum öncesi yatırım aldı

Bora Öğünç ve Gamze Kiremitçi tarafından kurulan mindfulness uygulaması Biyaku, 80 bin dolar tohum öncesi yatırım aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre Biyaku, Özgün Özok, Levent Albayrak, Gizem Arer ve Deniz Başaran tarafından yatırım aldı. 

Biyaku, Doğu'nun binlerce yıldır kullanılan tekniklerini Batı'nın bilimiyle bir araya getirerek günlük meditasyonlar sunuyor. Uygulama içinde kişilerin kendi cinselliğine dair bir yolculuğa çıkmasını sağlayan  sesli içerikler mevcut.

Kuruculardan Bora Öğünç, önce kapalı bir toplulukla içerikleri test ettiklerini ve bu süreçte geri bildirimlerle içerikleri yeniden değerlendirdiklerini aktardı. Sunulan içerikler arasında uzun dönemli meditasyonlar, solo pratikler ve kolay tüketilebilen sesli içerikler yer alıyor. 

Şu anda 11 kişilik bir ekibe sahip olan Biyaku, aylık ve yıllık abonelik üzerinden gelir elde etmeyi planlıyor. Uygulama üzerinde 2022'nin Ağustos ayından bu yana çalışan Biyaku ekibi, yakın zaman önce uygulamayı yayına aldı. Biyaku'yu incelemek isteyenler Android ve iOS sürümlerine erişebiliyor.

Girişimin, mindfulness ve sexual wellness pazarının kesişim noktasında durduğunu söylemek mümkün.  Ayrıca Biyaku'nun Nisan ayında yeni bir yatırım turuna hazırlandığını da ekleyelim.  

Bu arada Biyaku'nun kurucularından Bora Öğünç'ün ismini daha önce de duymuş olabilirsiniz. Yaklaşık 10 yıldır girişimci olan Öğünç, başka girişimlerinin yanı sıra Pub Story'nin kurucu ortakları arasında yer almıştı. Bu noktada Pub Story'nin, ABD'de 1 milyon kullanıcıya ulaştığını ve Connected2me tarafından satın alındığını hatırlatmakta fayda var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.