Müşterilerine kendi menülerini tasarlama fırsatı sunan Yemece, 20 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Ankara merkezli olarak kurulan ve şu an için sadece Ankara’da hizmet veren Yemece, aldığı yeni yatırım ile birlikte başta İstanbul olmak üzere diğer şehirlerde de hizmet vermeyi planlıyor.
Müşterilerine kendi menülerini tasarlama fırsatı sunan Yemece, 20 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Firmalara bireysel menü oluşturma imkanı sunan yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Yemece, yatırım aldığını duyurdu. Yemece tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, Heaventures’tan ön tohum yatırımı aldı. Söz konusu ön yatırım turunun 20 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim.

Ankara merkezli olarak kurulan ve şu an için sadece Ankara’da hizmet veren Yemece, aldığı yeni yatırım ile birlikte başta İstanbul olmak üzere diğer şehirlerde de hizmet vermeyi planlıyor. 2021 yılında Mustafa Ali Belek, Ömer Faruk Anuk ve sosyal ağ girişimi Charmy’nin ortaklığıyla kurulan Yemece, halihazırda Ankara’da bir çok şirketin çalışanlarına özel kişiselleştirilmiş yemek hizmeti sunuyor.

Yemece ile çalışanlar, çalıştıkları şirketlerin anlaşmaları altında bir aylık yemek tercihlerini önden yapabiliyor, menülerini kendi istedikleri şekilde oluşturabiliyorlar. Yemece üyelerinin, kişiselleştirilmiş menülerini aynı günün sabahına kadar değiştirme imkanına sahip olduklarını da paylaşalım.

Yemece tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2022 yılının Kasım ayı itibarıyla günlük binden fazla kişiselleştirilmiş yemek paketini kullanıcılarına ulaştırıyor. Yemece, yakın zamanda akşam yemeği hizmeti sunmaya başlamayı da hedefliyor. Yemece menülerinde toplamda 250’den fazla yemek çeşidi bulunuyor. 

Yatırım özelinde açıklamalarda bulunan Heaventures kurucu ortağı Nurettin Şendoğan, Yemece ile birlikte şimdiye kadar gerçekleştirdikleri tüm yatırımlarda olduğu gibi pazar ihtiyaçlarından doğan gerçek problemlere teknoloji ile yaratıcı ve sürdürülebilir çözümler üreten bir girişime yatırım yapmış olduklarını belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.