Yazılım geliştirme platformu Crowdbotics, 40 milyon dolar yatırım aldı

Crowdbotics'in 40 milyon dolarlık yatırım turu, New Enterprise Associates liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, New Enterprise Associates haricinde ise Homebrew, Jackson Square Ventures, Harrison Metal ve Cooley de katıldı.
Yazılım geliştirme platformu Crowdbotics, 40 milyon dolar yatırım aldı

Sunduğu platform ile birlikte yazılım geliştirme süreçlerine odaklanan Kaliforniya merkezli Crowdbotics, yatırım aldığını duyurdu. Crowdbotics tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 40 milyon dolarlık yatırım aldı. Crowdbotics'in değerlemesi ise paylaşılmadı.

Crowdbotics'in 40 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, New Enterprise Associates liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, New Enterprise Associates haricinde ise Homebrew, Jackson Square Ventures, Harrison Metal ve Cooley de katıldı.

Crowdbotics CEO'su Anand Kulkarni'nin paylaştığı bilgilere göre Crowdbotics, aldığı yeni yatırımı kurumsal varlığını güçlendirmek için kullanacak. Hatırlatmak gerekirse Crowdbotics, en son 2021 yılının Nisan ayında Jackson Square Ventures liderliğinde 22 milyon dolar yatırım almıştı.

Alınan 40 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Crowdbotics'in bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 68 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim. 2017 yılında Anand Kulkarni tarafından ABD'de kurulan Crowdbotics, temelinde bir yazılım geliştirme platformu olarak hizmet veriyor.

Önceden yapılmış uygulama mimarilerinden oluşan bir kütüphaneye da sahip olan Crowdbotics, kullanıcılarının platform içinde kendi özel kütüphanelerini oluşturmalarına da olanak tanıyor. Yazılım geliştirme süreçlerini hızlandırmayı hedefleyen Crowdbotics, sürükle / bırak çalışma mantığı ile birlikte oldukça kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

Sunduğu platform ile birlikte kullanıcılarının uygulamaları için gereksinimleri tanımlamasını da sağlayan Crowdbotics, ihtiyaçlarına yönelik olarak ayrıntılı kodlar da sunuyor. Crowdbotics kullanıcılarının platformu kullanarak React Native ve Django uygulamaları geliştirebildiklerini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.