Samsung TV Plus servisi, başka markaların televizyonları için de sunulabilir

Akıllı televizyonları üzerinden Samsung TV Plus isimli ücretsiz bir yayın servisi sunan Samsung, söz konusu yayın servisini başka markaların televizyonları için de sunabilir.
Samsung TV Plus servisi, başka markaların televizyonları için de sunulabilir

Samsung'un akıllı TV'ler aracılığıyla kullanıcılarına sanal sağlık hizmeti sunacağını geçtiğimiz Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Akıllı televizyonları üzerinden Samsung TV Plus isimli ücretsiz bir yayın servisi sunan Samsung, söz konusu yayın servisini başka markaların televizyonları için de sunabilir.

İlk olarak 2015 yılında karşımıza çıkan Samsung TV Plus servisi, canlı televizyon kanallarının yanı sıra film ve dizilere de sahip olan bir yayın servisi olarak hayatına devam ediyor.

Temelinde reklam destekli streaming servis olarak hizmet veren Samsung TV Plus, televizyon kanallarının haricinde Top Gear, Law & Order Special Victims Unit, NCIS ve Chicago Fire gibi popüler yapımlara da sahip. 24 ülkeden televizyon kanalları sunan Samsung TV Plus servisinin içinde toplamda 1600'ü aşkın televizyon kanalını kullanıcılarına sunuyor.

İlk etapta sadece Samsung televizyonları ile sunan Samsung TV Plus, geçtiğimiz dönemlerde başka Samsung ürünleri için de kullanıma sunuldu. Samsung TV Plus servisinin kullanılabileceği cihazlar arasında Samsung'un Galaxy serisi akıllı telefonları ve tabletlerinin yanı sıra belirli Family Hub buzdolabı modelleri de yer alıyor. Samsung TV Plus, ilerleyen dönemlerde başka markaların televizyonları üzerinden de kullanıma sunulabilir.

Janko Roettgers'ın Lowpass'te paylaştığı bilgilere göre Samsung, Samsung TV Plus servisi için günümüzün en önemli akıllı televizyon ücreticilerinden olan TCL ile görüşmeye başladı. Samsung ve TCL anlaşabilirse Samsung TV Plus servisi, TCL tarafından üretilen televizyonlar içinde yer alabilir.

Ücretsiz yayın servislerinin en başarılı örneklerinden biri olan Samsung TV Plus, izlenme oranları anlamında geçtiğimiz yıl yüzde 100 büyüme de yaşadı. Bu durumun Samsung'un elini güçlendirdiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.