Future Talks: Perakendede mağazacılığın geleceği ve dönüşümü

5 bölümden oluşacak olan Future Talks serimizin dördüncü bölümünün konusu ise "Perakendede mağazacılığın geleceği ve dönüşümü" olacak.
Future Talks: Perakendede mağazacılığın geleceği ve dönüşümü

Webrazzi olarak Hepsiburada'nın katkılarıyla hazırladığımız Future Talks serimizin, "Finansal teknoloji, perakendenin geleceğini nasıl etkileyecek?" başlıklı üçüncü bölümü geçtiğimiz hafta gerçekleşti. 5 bölümden oluşacak olan Future Talks serimizin dördüncü bölümünün konusu ise "Perakendede mağazacılığın geleceği ve dönüşümü" olacak.

Serimizin dördüncü bölümü 23 Ocak Pazartesi günü saat 11.00'de yayınlanacak. Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan dördüncü bölümümüzün konukları arasında ise FutureBright Group kurucu ortağı Akan Abdula, Hepsiburada CTO'su Alexey Shevenkov ve LC Waikiki E-Commerce Business CEO'su Ömer Barbaros Yiş yer alıyor.

Perakendede mağazacılığın geleceğini konuşacağımız serimizin yeni bölümünde mağazacılık ile ilgili gelecek trendlerini, yurt dışındaki e-ticaret operasyonları ile ilgili detayları, yapay zeka teknolojilerinin perakende sektöründeki kullanım alanlarını ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

Future Talks serimiz içinde daha önce "Yapay zeka ve otonom sistemlerin müşteriye katkıları ve geleceği", "Teslimat süreçleri ve geleceği" ve "Finansal teknoloji, perakendenin geleceğini nasıl etkileyecek?" gibi önemli konular alanında uzman isimler ile birlikte konuşuldu.

Future Talks'un önceki bölümleri ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Future Talks serimizin bir sonraki bölümü ile ilgili detayları da ilerleyen süreçte sizlere paylaşacağız. 23 Ocak Pazartesi günü saat 11.00'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.