OpenAI'ın ajandası: Yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT'nin premium versiyonu

OpenAI, ChatGPT'nin premium versiyonunu piyasaya sürmeyi düşünüyor. Şirket, bu kapsamda bir bekleme listesi oluşturuyor. Hizmetin ücretinin ne kadar olacağı henüz belli değil.
OpenAI'ın ajandası: Yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT'nin premium versiyonu

Son dönemin en dikkat çeken uygulamalarından ChatGPT, ortaya çıktığı günden bugüne birçok yapay zeka meraklısı tarafından denendi ve uygulama, çok fazla kişinin gündemine girmeyi başardı. Şimdi ise OpenAI, Discord sunucusunda yakında yapay zeka destekli popüler sohbet robotu ChatGPT'nin ücretli bir profesyonel sürümünü sunabileceğini duyurdu. Şirketin resmi Discord sunucusunda yapılan duyuruda OpenAI, uzun vadeli uygulanabilirliğini sağlamanın yollarından biri olarak ChatGPT'den nasıl para kazanılacağını düşünmeye başladıklarını açıkladı.

Duyuruya göre ChatGPT'nin pro sürümü daha hızlı ve daha güvenilir olacak. ChatGPT Professional'ın bilgi istemlerine daha hızlı yanıtlar vereceği ve normal günlük mesaj sınırının en az iki katına sahip olacağı iddia ediliyor. Ancak programın pilot uygulamasının ne zaman başlayacağına dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı

ChatGPT'den profesyonel bir sürümle para kazanmanın, OpenAI'ın devam eden gelişimini desteklemek için gelir elde etmesinin bir yolu diyebiliriz. Şirket, pilot programın ne zaman başlayacağını söylemese bile olası katılımcılardan fiyatlandırma hakkında geri bildirim istedi. Yani şu an için şirketin kafasında ChatGPT Professional için belli bir fiyatlandırma yok gibi duruyor. 

ChatGPT Professional için bir bekleme listesi oluşturuluyor. Bunun bu forma göz atabilirsiniz. Zaten kişilere de söz konusu form üzerinden böyle bir hizmet için ne kadar ödeme yapabilecekleri gibi sorular soruluyor. Kısacası OpenAI, bu şekilde bir kamuoyu yoklaması yapmış oluyor. 

OpenAI, bekleme listesi formunu dolduranların ChatGPT Professional pilot uygulaması için seçilebileceğini, ancak programın deneysel aşamada olduğunu ve şu anda geniş çapta kullanıma sunulmayacağını söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.