L'Oréal'den yapay zeka teknolojisini kullanan kaş makyajı aplikatörü: Brow Magic

L'Oréal, iki yeni ürün tanıttı: Brow Magic ve HAPTA. HAPTA, sınırlı el ve kol hareket kabiliyetine sahip kullanıcılar için akıllı ruj aplikatörü. Brow Magic ise yapay zeka destekli elde taşınabilir, hafif, elektronik kaş makyajı aplikatörü.
L'Oréal'den yapay zeka teknolojisini kullanan kaş makyajı aplikatörü: Brow Magic

Son dönemin en popüler başlıklarından yapay zeka, artık akla hayale gelmeyecek alanlarda karşımıza çıkmaya başladı. Metin oluşturmaktan müzik bestelemeye, kişisel asistanlıktan iş yapışı kolaylaştırmaya birçok konuda kişilerin destek aldığı yapay zeka, makyaj ve güzellik söz konusu olduğunda da devreye giriyor. 

L'Oréal'in yeni teknolojileri kullandığı alanları aslında birçoğumuz biliyoruz. Örneğin; şirket, bazı e-ticaret platformlarında sanal gerçekliği kullanıyor ve kullanıcılar, bu sayede henüz herhangi bir satın alma yapmadan ürünün yüzlerinde nasıl görüneceğine dair bilgi sahibi olabiliyor. L'Oréal şimdi de yine teknolojiyi kullanarak geliştirdiği iki yeni ürünü CES 2023'te tanıttı: Brow Magic ve HAPTA

HAPTA

Öncelikle HAPTA'dan kısaca bahsedelim. HAPTA, sınırlı el ve kol hareket kabiliyetine sahip kullanıcılar için elde taşınabilir, ultra hassas bir akıllı makyaj aplikatörü ve onlara evde düzenli olarak ruj uygulama olanağı sunuyor. HAPTA, 360 derece dönüş ve 180 derece fleksiyon sağlayan kolay ergonomik kullanım sağlayan manyetik bir ek ile donatıldı. Ürün, kullanıcının amaçlanan konumu sezgisel olarak ayarlamasına, kullanım sırasında konumda kalmasına ve kullanıcının ileride kullanmak üzere özelleştirilmiş ayarlara kilitlenmesine izin veriyor. 

Brow Magic

L'Oréal tarafından geliştirilen bir diğer ilgi çekici ürün ise Brow Magic. Zira bu ürün yapay zekayı kullanarak ilginç işler ortaya çıkarıyor. Elde taşınabilir, hafif, elektronik kaş makyajı aplikatörü olan L'Oréal Brow Magic ile insanlar, doğal kaşlarına ve yüz özelliklerine göre evde kişiselleştirilmiş bir kaş görünümü elde edebiliyorlar. L'Oréal tarafından baskılı, kalıcı olmayan dövmelerde öncü teknoloji şirketi Prinker ile ortaklaşa geliştirilen L'Oréal Brow Magic, profesyonel sonuçları evde erişilebilir hale getiriyor.

İnç başına 1.200 noktaya kadar baskı yapabilen 2 bin400 küçük püskürtme ucuna sahip baskı teknolojisi kullanan L'Oréal Brow Magic, tüketicilere saniyeler içinde en hassas kaş şeklini sağlıyor. 

L'Oréal'in Modiface AR teknolojisini kullanan L'Oréal Brow Magic, kullanıcının yüzünü tarar ve mikro kaplama, mikro gölgeleme veya dolgu efektleri için önerilerde bulunuyor. Brow Magic uygulamasında AR kullanarak görünümlere göz atabiliyor ve arasından seçtiğiniz görünümü yüzünüze uygulayabiliyorsunuz. 

Yarı kalıcı dövmelerin aksine, Brow Magic görünümleri makyaj çıkarıcı ile anında çıkarılabiliyor ve kişi yeni bir kaş oluşturabiliyor. 

Henüz fiyat etiketi paylaşılmayan Brow Magic'in 2023'te piyasaya sürülmesi bekleniyor .L'Oréal, yine bu yıl içinde Lancôme markası altında HAPTA'nın pilot uygulamasını yapmayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.