Emlak piyasasının dijital dönüşümünde öne çıkan trendler

Yeni nesil dijital araçlar hem potansiyel müşterilere daha kolay ulaşmayı sağladı. Bir taraftan teknolojik gelişmeler her sektörde olduğu gibi burada da çalışanın verimliliği ve müşteri memnuniyeti artıyor. 
Emlak piyasasının dijital dönüşümünde öne çıkan trendler

Arsa ve üzerinde bulunan binadan, bahçeden, veya su yolu gibi doğal kaynaklardan oluşan, taşınamaz mülk olarak tanımlanan gayrimenkul, teknolojik gelişmelerden etkilenen sektörlerden biri. Araştırmalara göre 2050 yılına kadar dünya genelinde kentsel nüfus yüzde 75 artarak 9,3 milyara ulaşacak.

Bu da varlık değerleme, gayrimenkul pazarlaması, tesis ve gayrimenkul yönetimi gibi alanlarda teknolojiye ihtiyaç duyulmasına sebep oluyor. Gelişen teknoloji birçok sektörü etkilerken gayrimenkul sektörünü de yeniden şekillendiriyor. Özellikle Covid-19 salgınında yeni nesil dijital araçlar hem potansiyel müşterilere daha kolay ulaşmayı sağladı. Bir taraftan teknolojik gelişmeler her sektörde olduğu gibi burada da çalışanın verimliliği ve müşteri memnuniyeti artıyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.