Elektronik cihazlar için kiralama platformu Kiralarsın, 2,5 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Elektronik cihazları güvenli bir şekilde kiralamanıza odaklanan Kiralarsın, 2,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını duyurdu.
Elektronik cihazlar için kiralama platformu Kiralarsın, 2,5 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Elektronik cihazları kiralayabileceğiniz yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Kiralarsın’ı ilk olarak geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. QNB Finansbank’ın kurum içi girişimi olarak hayata geçen Kiralarsın, yatırım aldığını duyurdu.

Kiralarsın tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Kiralarsın’ın yatırım turuna ise Nethouse, QNBEYOND Ventures, Arya Kadın Yatırım Platformu’ndan Ahu Büyükkuşoğlu Serter, Yeşim Şanal, Burcu Sarıahmetoğlu, Elif Erkekkol ve GBA’dan Umur Özal katıldı.

Elektronik cihazları güvenli bir şekilde kiralamanıza odaklanan Kiralarsın; Başak Baykan, Çağdaş Dikici, Burak Koyun ve Mehmet Emin Ciddi tarafından kuruldu. 2021 yılında hayata geçirilen Kiralarsın projesi, 2022 yılının Ocak ayında ise faaliyetlerine başladı.

Kiralarsın kurucuları

Pilot çalışma için önce İstanbul’da hizmete başlayan Kiralarsın’ın şu an 18 şehirde aktif olarak hizmet sunduğunu da ekleyelim. Kiralarsın platformu içinde hoparlör, akıllı saat, akıllı ev, hobi ve eğlence, kamera, telefon, oyuncak, bebek bakımı, aksesuar ve kişisel bakım kategorilerinde ürünler yer alıyor.

Ekip olarak ilk günden beri elektronik cihazların kullanımının çok daha bütçe dostu, sürdürülebilir ve iyi tasarlanmış bir kullanıcı deneyimiyle sunulabileceğine inandıklarını belirten Kiralarsın kurucu ortağı ve CEO’su Başak Baykan, kullanıcı sayılarının ise kısa sürede 2 bin 500’ü geçtiğini ve yeniden kiralama oranlarının yüzde 30’a yaklaştığını belirtti.

QNBEYOND kurum içi girişimcilik programlarında doğan Kiralarsın'ın gelişimine tanık olmanın büyük bir keyif olduğunu dile getiren QNB Finansbank İnovasyon ve Girişimcilikten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Derya Düner, bundan sonra Kiralarsın'ın çok daha hızlı büyüyeceğine inandıklarını ve ellerinden geldiğince bu yolculukta onlara destek olmaya devam edeceklerini paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.