Araç çağırma uygulaması inDrive, kurye hizmetini İstanbul için kullanıma sundu

Bulunduğu ülkelerde araç çağırma hizmetine ek olarak yeni özellikler de sunan inDrive, İstanbul’da da kurye hizmetini başlattı.
Araç çağırma uygulaması inDrive, kurye hizmetini İstanbul için kullanıma sundu

ABD merkezli online araç çağırma servisi inDrive'ın ülkemizde hizmet vermeye başladığını geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Sadece İstanbul ve yakın çevresindeki yolculuklar için taksiler iler hizmet vermeye başlayan inDrive, yeni bir hizmeti kullanıma sunduğunu duyurdu.

Bugün inDrive tarafından aktarılan yeni bilgilere göre ise şirket, İstanbul'da şehir içi teslimat hizmetini (inDrive Couriers) başlatıyor. inDrive kurye ile birlikte herhangi bir sürücü veya motosikletli kuryeler, İstanbul'da kurye hizmeti verebilecek. 

inDrive platformunda yer alan taksi şoförlerinin de inDrive Couriers ile kurye hizmeti sunabileceklerini de ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse yalnızca resmi taksilerin kullanılabildiği uygulamada yolculuk ücreti, taksimetre ücretlerine göre önerilse de uygulama üzerinden sürücüler ve yolcuların ücret konusunda anlaşması da sağlanıyordu.

inDrive Couriers hizmetinin fiyatları da tıpkı taksi yolculuğunda olduğu şekilde belirlenecek. inDrive Couriers ile teslimat gerçekleştirmek isteyen kişiler, gönderi adresini belirttikten sonra teslimat için belirlediği fiyat teklifini yayınlıyor. Platformda kayıtlı olan kuryeler ise bu teklifi kabul edebilir, reddedebilir veya fiyatlarını pazarlık yapabilir.

Kısacası nihai fiyat, tıpkı taksi yolculuğunda olduğu gibi doğrudan kurye ve müşteri arasında belirleniyor. inDrive kuryelerinin motosiklet, otomobil, bisiklet ve yaya kuryelerden oluşacaklarını da ekleyelim. InDrive'ın kurye hizmetinin birçok ülkede halihazırda kullanımda olduğunu ve bu hizmetin en önemli müşterilerinin KOBİ'ler olduğunu da paylaşalım.

InDrive kurye hizmetinin ülkemizde başarılı olup olmayacağını ise zaman gösterecek. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Dilerseniz InDrive uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.