Philip Morris, Hepsiburada ve Turkcell ile sürdürülebilirliği konuşuyoruz [Canlı Yayın]

Ahmet Buğra Ferah moderatörlüğünde gerçekleşen yayının konukları Philip Morris'ten Sıla Yağmur Kurt, Hepsiburada'dan Cem Tanır ve Turkcell'den İsmail Özbayraktar.

Son dönemin öne çıkan başlıklarından sürdürülebilirlik, artık kurumsal şirketlerin de ajansında önemli bir noktada yer alıyor. Avrupa Birliği'nin (AB) kurumsal sürdürülebilirlik raporlamasına (CSRD) ilişkin önerdiği yeni direktifin Ocak 2023'te yürürlüğe girmesine kısa bir süre kaldı. Teklif metnine göre şirketlerin kendilerini buna hazırlaması gerekiyor ve aslında birçok şirket halihazırda kendi önlemlerini almış durumda. 

Bizler de bu kapsamda enerji verimliliğinden, paketlemede dönüştürebilir ürünler kullanmaya farklı alanlarda örneklerini gördüğümüz sürdürülebilirliğin şirketlerin gündemini nasıl etkilediğini; şirketlerin bu yöndeki planlarını ve çok daha fazlasını konuşuyoruz. 

Webrazzi'nin İçerikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Buğra Ferah moderatörlüğünde gerçekleşen yayının konukları ise Philip Morris Müşteri ilişkileri ve İşletmeler Direktörü Sıla Yağmur Kurt, Hepsiburada Kurumsal iletişim Direktörü Cem Tanır ve Turkcell Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü İsmail Özbayraktar.

Sürdürülebilirliğe dair merak edilenleri, konunun kurumsal hayattaki yansımasını ve bu alanda yapılan yenilikleri öğrenmek için canlı yayınımızı takip edebilirsiniz.

İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.