Sürdürülebilirlik hakkında merak edilenleri, 26 Aralık'ta Webrazzi canlı yayınında konuşacağız

Üretim ve çeşitliliğin devamlılığı sağlanırken insanlığın yaşamının daimi olması şeklinde tanımlanabilecek "sürdürülebilirlik" kavramını ve bu kavramın kurumsal şirketlere etkisini Webrazzi canlı yayınında konuşacağız.
Sürdürülebilirlik hakkında merak edilenleri, 26 Aralık'ta Webrazzi canlı yayınında konuşacağız

Üretim ve çeşitliliğin devamlılığı sağlanırken insanlığın yaşamının daimi olması şeklinde tanımlanabilecek sürdürülebilirlik, son birkaç yılın öne çıkan başlıkları arasında yer alıyor. İhtiyaçlarımızı gelecek nesillerin ihtiyaçlarını tüketmeden karşılamak anlamına da gelen sürdürülebilirlik için bireyselin yanı sıra artık kurumsal adımlar atılmaya ve bu alanda ciddi yatırımlar yapılmaya da başlandı. Hatta sürdürülebilir yatırımların teknoloji şirketlerine etkisine baktığımızda, sürdürülebilirliğe yönelik yatırımların günümüzde bir hayli arttığını görüyoruz. 

Bu kapsamda, Webrazzi olarak gerçekleştireceğimiz canlı yayında "sürdürülebilirlik" kavramını masaya yatırmaya karar verdik. 26 Aralık Pazartesi günü, saat 13.00'te Webrazzi'nin İçerikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Buğra Ferah moderatörlüğünde gerçekleşecek yayının konukları Philip Morris Müşteri ilişkileri ve İşletmeler Direktörü Sıla Yağmur Kurt, Hepsiburada Kurumsal iletişim Direktörü Cem Tanır ve Turkcell Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü İsmail Özbayraktar olacak.

Canlı yayınımızda enerji verimliliğinden, paketlemede dönüştürebilir ürünler kullanmaya farklı alanlarda örneklerini gördüğümüz sürdürülebilirliğin şirketlerin gündemini nasıl etkilediğini ve bu alanda hangi çalışmaların yapıldığını öğreneceğiz. Turkcell'in Güneş Enerji Santralleri yatırımını, Hepsiburada'nın ve Philip Morris'in sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarını ve çok daha fazlasını konuşacağız. Aynı zamanda şirketlerin gelecek planları da gündemimizde olacak. 

Canlı yayınımız Webrazzi'nin YouTube kanalından izlenebilecek. Ayrıca Twitter ve Facebook sayfalarımızda da eş zamanlı olarak yayınlanacak. 

26 Aralık Pazartesi günü saat 13.00'te görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.