Twitter'ın yönetimi ile ilgili anket paylaşan Elon Musk, CEO'luk görevinden istifa edebilir

"Twitter'ı yönetmeyi bırakmalı mıyım?" başlıklı ve cevaplarında sadece evet ve hayır seçeneklerinin yer aldığı bir anket paylaşan Musk, Tweet içinde anket sonucuna uyacağını da özellikle belirtti.
Twitter'ın yönetimi ile ilgili anket paylaşan Elon Musk, CEO'luk görevinden istifa edebilir

Twitter'ın en aktif kullanıcıları arasında yer alan Elon Musk'ın, aylar süren pazarlık sürecinin ardından Twitter'ı resmen satın aldığını geçtiğimiz Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Satın almanın ardından Twitter'ı yönetmeye başlayan ve bu süreçte oldukça tartışmalı kararlar veren Musk, Twitter üzerinden yeni bir anket oluşturdu. 

Elon Musk'ın Twitter üzerinden pek çok önemli açıklama ve anket paylaştığını geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Elon Musk tarafından kısa sürece önce paylaşılan anket ise Musk'ın Twitter'ı yönetmesi ile ilgili. "Twitter'ı yönetmeyi bırakmalı mıyım?" başlıklı ve cevaplarında sadece evet ve hayır seçeneklerinin yer aldığı bir anket paylaşan Musk, Tweet içinde anket sonucuna uyacağını da özellikle belirtti.

Kısacası Ekim ayından bu yana Twitter'ı aktif olarak yöneten Musk'ın Twitter yönetimindeki serüveni, ankete bağlı olabilir. 15,9 milyon kişinin oy kullandığı anketin tamamlanmasına 1 saat kalmış durumda. Ankete baktığımızda ise yüzde 57,3 oranında evetin seçildiğini görüyoruz.

Geçtiğimiz aylarda Elon Musk'ın Twitter ile ilgili planları konusunda çeşitli raporlar da karşımıza çıkmıştı. Söz konusu raporlarda yer alan bilgilere göre Elon Musk, Twitter'ı satın almasının ardından kısa bir süreliğine geçici CEO olarak görev yapmayı planlıyordu. 

Anketin evet seçeneği ile tamamlanması durumunda plan gerçekleşebilir ve Elon Musk'ın Twitter'ı yönettiği dönemin sonuna gelebiliriz. Elon Musk'ın anketin sonucuna uyma ile ilgili sözünü tutup tutmayacağını ise zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.