Türkiye İş Bankası'ndan yeni nesil finans uygulaması: Nays

Nays isimli mobil uygulama, günlük finansal ihtiyaçlarını sade ve kolay bir deneyimle karşılamak isteyenlere yönelik yeni nesil bir finans platformu olarak hizmet veriyor.  
Türkiye İş Bankası'ndan yeni nesil finans uygulaması: Nays

15. yılını kutlayan İşCep ve Maximum Mobil gibi uygulamalarla milyonlarca kullanıcıya ulaşan Türkiye İş Bankası, bugün düzenlediği bir basın toplantısı ile birlikte yeni mobil uygulamasının lansmanını gerçekleştirdi. Nays isimli mobil uygulama, günlük finansal ihtiyaçlarını sade ve kolay bir deneyimle karşılamak isteyenlere yönelik yeni nesil bir finans platformu olarak hizmet veriyor.  

Türkiye İş Bankası tarafından aktarılan bilgilere göre geçtiğimiz Haziran ayından bu yana beta sürecinde olan Nays, 1 milyon kullanıcıya sahip durumda. Hem iOS hem de Android platformlarında yer alan Nays, kullanıcılarına dijital bir kart sunuyor.

Kullanıcılara sunulan Nays kartı hem online olarak hem de fiziksel alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Nays uygulamasının diğer özellikleri arasında ise cep telefonu numarasına para gönderme ve alma, para yükleme - çekme, karekod ile ödeme yapma ve borç alma yer alıyor.

Nays uygulaması üzerinden oluşturulan dijital karta hem ATM'lerden hem de banka hesaplarınızdan para yükleyebileceğinizi de ekleyelim. Uygulamanın önemli özellikleri arasında yer alan borç alma, kullanıcılara belirlenen limitlerde borç verilmesini sağlıyor.

Söz konusu borçların maksimum 6 taksit halinde ödenebileceğini de ekleyelim. Oyunlaştırma odaklı özelliklere de sahip olan Nays uygulaması, belirli platformlardan yapılan alışverişlerde ise kullanıcılarına hediye para kazandırıyor. Nays ile yapılan ilk işlemde kullanıcıların 10 TL kazandıklarını da ayrıca belirtelim.

Nays'ın anlaşmalı olduğu firmalar arasında ise Pazarama, DeFacto, Exxen, Hepsiburada, n11 ve Yemeksepeti gibi önemli isimler yer alıyor.

Nays’ı "Kullanıcılarına zaman ve para kazandıran, güvenilir ve eğlenceli finans uygulaması" olarak tanımladıklarını belirten İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, Nays'ın benzerlerine göre fark yaratan bir kullanıcı deneyimi sağladığını da sözlerine ekledi. Dilerseniz Nays uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.