FIFA+, artırılmış gerçeklik teknolojisiyle stadyum deneyimini değiştiriyor

Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile birlikte desteklenen özellik, stadyumda yer alan futbol severlerin akıllı telefonları ile birlikte maç hakkında detaylı bilgiler almasını sağlıyor.
FIFA+, artırılmış gerçeklik teknolojisiyle stadyum deneyimini değiştiriyor

Katar'da düzenlenen ve 20 Kasım tarihinde başlayan 2022 FIFA Dünya Kupası, tüm hızıyla devam ediyor. Tüm dünyadan futbol severleri bir araya getiren 2022 FIFA Dünya Kupası, FIFA tarafından geliştirilen "FIFA+ | Your Home for Football" isimli uygulama ile birlikte kolayca takip edilebiliyor.

FIFA+ uygulamasının en önemli özellikleri arasında ise artırılmış gerçeklik destekli stadyum deneyimi yer alıyor. Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile birlikte desteklenen bu özellik, stadyumda yer alan futbol severlerin akıllı telefonları ile birlikte maç hakkında detaylı bilgiler almasını sağlıyor.

FIFA+ uygulamasının artırılmış gerçeklik destekli özelliğini kullanmak için tek yapmanız gereken ise uygulama içinden kameranızı açarak akıllı telefonunuzu sahaya doğru tutmanız. Artırış gerçeklik teknolojisi sayesinde sahayı ve üzerindeki futbolcuları otomatik olarak algılayan FIFA+, oyuncular ve maç ile ilgili tüm detayları ekranınız üzerinden sizlerle paylaşıyor.

FIFA+ ve artırılmış gerçeklik destekli stadyum deneyimi özelliği ile birlikte paylaşılan özellikler arasında gerçek zamanlı olarak takımlardaki oyuncular, oyuncuların saha üzerinde nerede bulundukları, oluşturdukları ısı haritaları, gol ve asist sayıları gibi bilgiler yer alıyor.

Artırılmış gerçeklik teknolojisinin kullanımı, stadyumdan maç izleme deneyimini bir sonraki seviyeye çıkarmış gibi görünüyor. Benzer teknolojilerin gelecekte daha fazla sporda ve çok daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkması sürpriz olmayacaktır. Dilerseniz FIFA+ uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.