NFT pazaryerinden navigasyona ve cüzdana Togg'un mobil uygulaması: Trumore

Togg'un mobil uygulaması Trumore, "Mobilite deneyimini yeniden tanımlıyoruz" düsturuyla yola çıktı. Henüz beta olan servisi deneyimledik. Kullanıcılarına kullanıcılar için kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve iş birlikleriyle sürekli gelişen bir platform vaat ediyor.

Geçen Kasım ayında Türkiye’nin ilk elektrikli yerli otomobili Togg'un seri üretimine hazırlandığı bugünlerde kampüsünü ziyaret ettik ve ilk aracını test etmiştik. Bugün gerçekleştirilen bir etkinlikle şirketin mobil uygulaması Trumore tanıtıldı. "Mobilite deneyimini yeniden tanımlıyoruz" düsturuyla yola çıkan şirket, kullanıcılarına kullanıcılar için kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve iş birlikleriyle sürekli gelişen bir platform vaat ediyor. Trumore'un kişiselleştirilmiş, akıllı, empatik ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sağlayacağı belirtildi. 

Togg, temelde iş birlikleri ve pek çok farklı özelliğiyle bir platform olarak konumladığı mobil uygulaması Trumore ile ulaşım ve cüzdan başta olmak üzere farklı servislerle kullanıcılarına hizmet verecek.

Trumore, kullanıcılar için kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir platform olarak dikkat çekiyor. Trumore iş modeli ve teknolojisinde kullanıcı deneyimi merkezde yer alıyor. Togg, veriyi işleyip yapay zekâ ile geliştirebilen platformunu ‘kullanıcı empati platformu’ olarak tanımlıyor. Uygulama ‘Kazan, Gez, Eğlen, Geliştir’ konsepti üzerine kuruldu. Trumore, dört bölümden oluşuyor

NFT pazaryeri, Magnet ve diğer özellikler

Kullanıcıya kazandıran hizmetleri kapsayan Earn.more, kesintisiz ödeme ve ödüllendirme deneyimleri sunan fintek çözümlerini içeriyor. Earn.more servisleri kapsamındaki e-cüzdan ile araç içi ödeme, mobil ödeme, dijital varlık cüzdanı oluşturmayı mümkün kılıyor. Dijital varlık yönetimi altında da çeşitli ödül programları (Puan, NFT’ler gibi), dijital sanat koleksiyonları ve iş modeline bağlı NFT’ler kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Kullanıcılar dijital magnet kazanımı uygulamasıyla ödül kazanabilecek. Bu, kullanıcının oluşturduğu rotaya göre ve o zamanki yolculuk şartlarına göre kişiye ve yolculuğa özel oluşturulacak.

Kullanıcıyı gezdiren, kişiselleştirilmiş rota önerilerinde bulunan lokasyon bazlı akıllı hizmetler sunan Go.more, karma mobilite servisleri, şarj ağı, restoran, rezervasyon işlemleri gibi hizmetler kullanıcıların mobilite deneyimini kesintisiz hale getiriyor. Uygulama içindeki tasarruf hesaplayıcı ile yol ücreti hesaplama, elektrik tüketimi hesaplama, karbon salımı hesaplama gibi servislerden yararlanmak mümkün oluyor.

Kullanıcıyı eğlendiren, gündelik hayatı oyunlaştırma yoluyla daha kolay ve keyifli hale getiren akıllı yaşam hizmetleri Play.more’da yer alıyor. Akıllı yaşam çözümleri, kullanım bazlı sigorta servisleri, araç içi ve mobil oyun uygulamaları, akıllı sağlık uygulamaları Play.more servislerini oluşturuyor.

Ayrıca sürekli gelişen, iş birlikleriyle büyüyen ekosistem ile kesintisiz ve entegre kullanıcı deneyimi sunuluyor. Ava Labs, Trendyol, Hopi, Plug and Play, THY, Shell, Paycell, ETIYA, SMART IX ve BlindLook, Togg’un şu ana kadar iş birliğini duyurduğu şirketler.

Bir taraftan USE CASE Mobility® kavramını evrensel bir dil olan sanatla da anlatan Togg, ‘Dijital Art Mode’ konseptinde duality dünyasındaki ‘İnsan-Teknoloji’, ‘Doğu-Batı’, ‘Akıl-Kalp’, Birlik-Çokluk’ ve ‘Bugün-Yarın’ kavramlarını kullanıcıya deneyimletiyor. Kullanıcılar akıllı cihaz ekranında gördükleri dijital sanatları, isterlerse de evlerindeki TV’lerde ya da dijital ekranlarında yansıtabilecekler.

Trumore, iş birlikleriyle tam kapsamlı kullanıcı deneyimi sunuyor. Gündelik hayatı oyunlaştırma yoluyla daha kolay ve keyifli hale getiriyor. Türkiye'de kişiselleştirilmiş lokasyon bazlı akıllı hizmetlerle ön plana çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.