Elon Musk açıkladı: "Tim Cook, Twitter'ı App Store'dan kaldırmayı hiç düşünmediklerini söyledi"

Musk, bugün paylaştığı bir tweet ile Tim Cook ile Apple'ın merkez ofisinde etrafı dolaştığını açıkladı. Musk, Twitter'ın App Store'dan kaldırılmasına dair yanlış anlaşılmaları giderdiklerini belirtti.
Elon Musk açıkladı:

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk ve Apple arasında yaşanan gerginliği sizlere aktarmıştık. Elon Musk, önce Twitter reklamlarını durduran şirketler arasına Apple'ın da katıldığını açıklamış, ardından Apple'ın App Store'da Twitter'ı kaldırmakla tehdit ettiğini dile getirmişti. 

Musk, bugün paylaştığı bir tweet ile Tim Cook ile Apple'ın merkez ofisinde etrafı dolaştığını açıkladı. Musk, Twitter'ın App Store'dan kaldırılmasına dair yanlış anlaşılmaları giderdiklerini belirtti. Elon Musk,  Tim Cook'un asla böyle bir şey yapmayı düşünmediklerini söylediğini sözlerine ekledi. 

Bu yeni gelişmeyle birlikte, gündemi bir süredir meşgul eden Elon Musk ve Apple arasındaki gerginlik sonunda nihayete ermiş oldu. Hatırlarsanız, Elon Musk iş oraya varırsa, bir telefon çıkarabileceğini dile getirmişti. Görünen o ki, Tesla hayranları, yeni bir Tesla telefonu için beklemeye devam edecek. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.