Çalışanlar ve şirketler için esnek yan haklar sunan Cobee, 41 milyon dolar yatırım aldı

Çalışanlar ve şirketler için esnek yan haklar sunan İspanya merkezli Cobee, Octopus Ventures ve Notion Capital'ın liderliği üstlendiği Seri B turda 41 milyon dolar yatırım aldı.
Çalışanlar ve şirketler için esnek yan haklar sunan Cobee, 41 milyon dolar yatırım aldı

2020 yılında aldığı 2.1 milyon euro yatırımla radarımıza giren İspanya merkezli girişim Cobee, şimdi de Octopus Ventures ve Notion Capital'ın liderliği üstlendiği Seri B turda 41 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna Balderton Capital, Speedinvest ve Dila Capital da katıldı.

2018 yılında Borja Aranguren ve Daniel Olea tarafından kurulan Cobee, çalışanların, platform üzerinden sunulan çeşitli faydalar ve indirimler yoluyla maaşlarından daha iyi bir şekilde yararlanmalarına imkan sağlıyor. Bunlar Cobee uygulaması içinde yönetiliyor ve bu süreçte Cobee ödeme kartı kullanılıyor. Cobee ile kuruluşlar, farklı sağlayıcıları yönetmek zorunda kalmadan ve büyük idari görevlere ihtiyaç duyulmadan çalışanlarına farklı avantajlar ve ürünler sunabiliyorlar. Diğer taraftan çalışanlar, akıllı telefonlarıyla tazminatlarını ve kazançlarını son derece esnek ve rahat bir şekilde kontrol edebiliyorlar.

Cobee şu anda yemek, ulaşım, kreş, eğitim, hediye kartları, kira, hayat ve sağlık sigortası gibi desteklere sahip. Aynı zamanda kısa bir süre sonra daha geniş bir sağlık seçenekleri paketi de sistemde mevcut olacak. 

Madrid merkezli girişim, özellikle İspanya ve Portekiz'de faaliyet gösteriyor. Cobee, aralarında Ogilvy, Booking, Workday, Michelin, Petronas ve Glovo gibi şirketlerin de yer aldığı 800'den fazla müşteriye sahip. 

Cobee, aldığı yeni yatırımı, Güney Avrupa'daki diğer ülkelerin yanı sıra Meksika'dan başlayarak Latin Amerika'daki diğer İspanyolca ve Portekizce konuşulan pazarlara açılmak için kullanacağını açıkladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.