WhatsApp'ın yeni anket özelliği nasıl kullanılıyor?

Anket özelliğini kullanmak için iOS ve Android'te medya paylaşım kısmına giderek anket seçeneğini tercih etmeniz yeterli. Şirket, bu yeni özellik ile birlikte topluluk yönetimini platformunda kolaylaştırmış oluyor.
WhatsApp'ın yeni anket özelliği nasıl kullanılıyor?

Yeni güncellemeyle birlikte WhatsApp'te yerini alan anket özelliği, kullanıcıların hem topluluklarda hem de bireysel konuşmalarda anket yapabilmesini sağlıyor. Şirket, bu yeni özellik ile birlikte topluluk yönetimini platformunda kolaylaştırmış oluyor. Yakın zamanda topluluklar özelliğini yayına alan WhatsApp önümüzdeki günlerde yeni topluluk araçlarıyla karşımıza çıkabilir. 

Anket özelliği nasıl kullanılıyor? 

Anket özelliğini kullanmak için iOS ve Android'te medya paylaşım kısmına giderek anket seçeneğini tercih etmeniz yeterli. Aynı şekilde Anket özelliğinin masa üstünde de kullanılabildiğini belirtelim.

Anket'i seçip Anket oluştur ekranına geldiktesn sonra sorunuzu ve yanıt seçeneklerini belirterek anketi düzenleyebiliyorsunuz. Anketi paylaştıktan sonra hangi yanıtların daha fazla oy aldığını takip edebilmeniz de mümkün. 

Ayrıca Oyları Görüntüle kısmına basarak kimlerin hangi yanıtları verdiğini de kontrol edebileceğinizi eklemekte fayda var.

WhatsApp'ın yeni topluluk araçlarıyla karşımıza çıkması, Telegram, Discord ve Slack gibi mesajlaşma ve topluluk yönetimi araçlarıyla rekabet edebilmek için önemli adımlar atmaya devam edeceğinin bir göstergesi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.