Yuga Labs, NFT koleksiyonu 10KTF ile birlikte WENEW'u satın aldığını duyurdu

Bu yeni satın alma ile birlikte WENEW CEO'su Michael Figge Yuga Labs'e Chief Content Officer titri ile katılacak. Beeple ismiyle tanınan Mike Winkelmann ise Yuga Labs'e danışman olarak katılıyor.
Yuga Labs, NFT koleksiyonu 10KTF ile birlikte WENEW'u satın aldığını duyurdu

Yuga Labs, bugün paylaştığı bir gönderi ile NFT koleksiyonu 10KTF ile birlikte WENEW'i satın aldığını duyurdu. Bu noktada WENEW'in blok zincir deneyimleri inşa etmeye odaklanan bir ekip olduğunu ve 10KTF'in ekibin gözde NFT koleksiyonu olduğunu belirtelim. 

 WENEW şimdiye kadar Louis Vuitton, Playboy, Wimbledon, Gucci ve Puma gibi Web3'ün öncü markalarıyla iş ortaklığı kurdu. Bu iş ortaklıklarının ötesinde 10KTF ile Yuga Labs'in NFT koleksiyonu BAYC dahil olmak üzere Moonbirds ve Cool Cats gibi popüler NFT koleksiyonları için Metaverse odaklı giyilebilir ürünler tasarladı. Bu ürünler aynı zamanda müşterek çalışma (interoperable) niteliğiyle öne çıkmaktaydı. 

Bu yeni satın alma ile birlikte WENEW CEO'su Michael Figge Yuga Labs'e Chief Content Officer titri ile katılacak. Beeple ismiyle tanınan Mike Winkelmann ise Yuga Labs'e danışman olarak katılıyorç. 

Satın alma duyurusunda her iki taraf da WENEW'un hikaye anlatıcılığına dikkat çekti. Önümüzdeki günlerde Yuga Labs çatısı altında anlatılacak yeni hikayelerin sinyalini veriyor olabilir. Ayrıca söz konusu satın almanın akabinde Yuga Labs'in Metaverse girişimi Otherside'ın yeni deneyimlere kavuşması olası. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.