E-spor organizasyonlarına odaklanan Scoutli, 7,42 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Alesta Yatırım tarafından aktarılan bilgilere göre söz konusu yatırım, 7,42 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleşti. Scoutli girişimine ne kadar yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı.
E-spor organizasyonlarına odaklanan Scoutli, 7,42 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Geçtiğimiz dönemlerde Alesta Yatırım'ın pek çok yatırımını sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Alesta Yatırım, yüksek büyüme potansiyeline sahip erken aşama teknoloji girişimlerine yatırım stratejisi doğrultusunda Scoutli girişimine yatırım yaptı.

Alesta Yatırım tarafından aktarılan bilgilere göre söz konusu yatırım, 7,42 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleşti. Scoutli girişimine ne kadar yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı. Yücel Arda Bayram, Güray Yavuz, Nazlı Özmen ve Umut Berk tarafından kurulan Scoutli, e-spor alanına odaklanıyor.

E-spor ile ilgili her şeyi tek bir platform içinde toplama hedefi ile kurulan Scoutli, e-spor organizasyonları için veri analitiği, scouting ve takım yönetimi hizmeti sunuyor. Sunduğu analizlerle birlikte oyuncu derecelendirmeleri ve kapsamlı bir oyuncu veritabanı yelpazesi sunan Scoutli, turnuva performansı, oyuncu takibi ve oyuncu performansı raporları da sunuyor.

Free agent, Rising stars ve Champions olmak üzere 3 farklı paket sunan Scoutli, aylık olarak 4,90 dolardan başlayan fiyatlarla kullanılabiliyor. 

Siber güvenlikten bioteknolojiye, SaaS platformlarından batarya teknolojilerine ve online terapi çözümlerine kadar çok geniş bir yelpazede gerçekleştirdikleri girişim yatırımlarına ek olarak, erken aşama  teknoloji girişimlerini desteklemeye devam ettiklerini belirten Alesta Elektronik Teknoloji Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özer, özellikle yeni nesil gençlerin büyük ilgi gösterdiği, hızla büyüyen ve gelişen e-spor pazarında Scoutli yatırımı ile yer almaktan mutluluk duyduklarını aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.