Doğuş Teknoloji'den web3 adımı: Grubun yeni kripto cüzdanı D-Wallet

D-Wallet, cüzdan içerisinde biriken sadakat tokenlarının dijital bir değere dönüştürülerek kullanılabilmesini sağlayacak. 
Doğuş Teknoloji'den web3 adımı: Grubun yeni kripto cüzdanı D-Wallet

Doğuş Teknoloji kripto cüzdan uygulaması D-Wallet'ı paylaştı. Çoklu zincir desteği sunan D-Wallet, markalardan yapılan alışverişler kapsamında cüzdan içerisinde biriken sadakat tokenlarının dijital bir değere dönüştürülerek kullanılabilmesini sağlayacak. 

Şimdilik Doğuş Grubu’nun kullandığı D-Wallet, ilerleyen dönemde Doğuş Teknoloji müşterilerine de sunulmaya başlanacak. Şirketin LinkedIn'de bir gönderi üzerinden paylaştığı duyurunun tam metni şöyle: 

Doğuş Grubu’nu Blockchain, Web 3, Metaverse ve NFT teknolojilerine adapte eden ve global esneklikte çoklu zincir desteği sunan kripto cüzdan uygulamamız D-Wallet ile güçlenmeye devam ediyoruz. 

Doğuş Teknoloji tarafından kurumsal yapılara uygun, yüksek performans ve ölçeklenebilirlik sunan ve alt ağ yapısında geliştirilen Blockchain platformu ile alışveriş ve teşvik deneyimi Blockchain tabanlı bir sadakat ekosistemi olarak büyümeyi sürdürüyor.

D-Wallet, merkeziyetsiz ve bütünleşmiş yapı içerisine dahil olan, çeşitli yaşam tarzlarına uygun markalardan yapılacak alışverişlerin cüzdan içerisinde biriken sadakat tokenlarının dijital bir değere dönüştürülerek kullanılabilmesine olanak sağlıyor. Şu an için Doğuş Grubu’nun deneyimlediği D-Wallet, Web 3 ve Blockchain teknolojilerine yönelik profesyonel çözüm arayışında olan kurumların yapı taşlarından biri olmaya hazırlanıyor. 

Doğuş Teknoloji'nin ve Doğuş Grubu'nun attığı bu adım, ülkemizde Web3 teknolojilerinin markalar tarafından yaygınca benimsenmeye başlayacağının bir göstergesi. Önümüzdeki dönemde pek çok kurumsal marka, uygulamalarına blockchain destekli cüzdan alt yapısı ekleyerek bu adımı takip edebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.