HyperPlay ve Metamask ortaklığıyla Epic Games oyunları dahil olmak üzere masaüstü oyunlara cüzdan desteği gelecek

Epic Games, GOG.com ve Unreal Engine'da yer alan oyunlar dahil olmak üzere masaüstü oyunlarına MetaMask desteği gelecek.
HyperPlay ve Metamask ortaklığıyla Epic Games oyunları dahil olmak üzere masaüstü oyunlara cüzdan desteği gelecek

MetaMask bugün paylaştığı bir duyuru ile Hyperplay iş ortaklığını duyurdu. Bu iş ortaklığı sayesinde Epic Games oyunlarına ve dijital oyun platformu GOG.com oyunlarına MetaMask desteği gelecek. Bu noktada Game7 geliştirici ekibinin ürünü HyperPlay'in, kendini geleceğin web3-native oyun indirme platformu olarak konumlandırmaya çalıştığını belirtelim.

HyperPlay, cüzdanınızı, tokenlarınızı ve NFT'lerinizi her masaüstü oyuna ekleyebilmenize destek olmayı hedefliyor. Buradan hareketle MetaMask iş birliğinin şirket için oldukça önem arz ettiğini söyleyebiliriz. Bu yeni ortaklık kapsamında HyperPlay, yeni MetaMask SDK'sı ile güçlendirilecek. Bu ay içinde platfrom, geliştiricilere alpha sürümünü açacak. Şubat ayında ise beta sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkmayı planlıyor. 

HyperPlay'in sitesini incelediğimizde şirketin, Unreal Engine, Epic Games ve GOG.com ile entegrasyon kuracağını görüyoruz. Aynı şekilde HyperPlay, MetaMask'in yanı sıra Ethereum, Polygon, Avalanche ve Mantle dahil olmak üzere EVM zincirleriyle uyumlu çalıştığını belirtiyor. 

Hyperplay'de çalışma yapmak isteyen geliştiricilerin ilgili dokümantasyonu incelemesinde fayda var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.