Veri koruma girişimi Anonos, 50 milyon dolar yatırım aldı

Veri kullanımı ve koruma arasındaki çelişkiyi çözmeye odaklanan Anonos, GT Investment Partners tarafından yönetilen turda 50 milyon dolar yatırım aldı.
Veri koruma girişimi Anonos, 50 milyon dolar yatırım aldı

Veri kullanımı ve koruma arasındaki çelişkiyi çözmeye odaklanan Anonos, GT Investment Partners tarafından yönetilen turda 50 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarını 70 milyon dolara ulaştıran tura Aon da katıldı.

Anonos, aldığı yatırımı, müşteri başarısını ölçeklendirmek ve kurumsal hedeflere ulaşmak için daha hızlı çözümler sunan; güvenli veri işlemeyi sağlayan Data Embassy adlı yazılım platformu için ortaklıkları, satışları ve pazarlamayı genişletmek için kullanacağını açıkladı.

Data Embassy, ​​kuruluşların işledikleri tanımlanabilir veri düzeyini kontrol etmelerini kolaylaştıran, patentli yasal takma ad, sentetik veriler ve diğer son teknoloji gizlilik artırıcı hesaplama tekniklerini birleştiriyor. Kolaylaştırılmış onaylar ve iş akışları, daha fazla verinin daha düşük riskle daha fazla kullanım durumu için daha hızlı onaylanabileceği anlamına geliyor. Tüm bunlar yapılırken de GDPR, Schrems II ve diğer global veri gizliliği ve güvenliği gereksinimleriyle yüksek düzeyde uyumluluk sağlanıyor.

Anonos'un eş CEO'su ve genel danışmanı Gary LaFever, veriye dayalı kuruluşların, gizlilik ve güvenlik kısıtlamaları nedeniyle veri varlıklarını tam olarak kullanamadıklarını; diğer satıcıların bu sorunu çözmeye çalıştığını, ancak Anonos'un oyunun kurallarını değiştirdiğine inandıklarını söyledi. Anonos'un eş CEO'su ve başkanı Ted Myerson ise yeni yatırımla şirketin pazardaki konumuyla ilgili farkındalığını artıracağını ve içgörülerini hızlandırarak büyüyen müşteri tabanının başarısını sağlama yeteneklerini vurgulayacağını söyledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.