SPONSORLU

Migros Sanal Market & Migros Hemen ile Özgürce Alışverişe Engel Yok

Türkiye’nin ilk görme engelsiz online marketi Migros Sanal Market & Migros Hemen ve BlindLook iş birliği ile Türkiye’deki bir milyon görme engelli zorlanmadan tek başına market siparişlerini verebiliyor.

Görme engelli kullanıcıların hak ettikleri kaliteli hizmete, teknolojik özgürlüğe ve fırsat eşitliğine ulaşmaları için Türkiye’nin ilk görme engelsiz online market alışverişi Blindlook işbirliği ile Migros Sanal Market ve Migros Hemen’de başladı! 

Migros uygulaması Türkiye’nin görme engelsiz ilk online market platformu olmanın ve görme engelli kullanıcıların bu en temel ihtiyaçlarını karşılamanın verdiği mutluluğu paylaşılıyor.

Görme engelli müşterilerilerinin online market alışveriş yaparken yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmak amacıyla, görme engelliler için özgürlük teknolojileri geliştiren BlindLook ile iş birliği gerçekleştirdi.

Geliştirilen sesli simülasyon teknolojisi ile artık Türkiye’de yaşayan 1 milyondan fazla görme engellinin hem Migros Sanal Market ve Migros Hemen web sitelerini, hem de uygulamalarını hiçbir engel olmadan kullanabilecek ve rahatça online market alışverişlerini yapabilecekler. 

Migros uygulaması kullanıcılarının ihtiyaçlarına yetişmek ve çözümler geliştirmek için hep kullanıcılarının yanında. Migros Sanal Market ve Migros Hemen ile #ÖzgürceAlışverişeEngelYok

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.